MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ελληνική Κυβέρνηση στις 12/12/ 2003 πώλησε τα Μεταλλεία Χρυσού

του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

 (Αναδημοσίευση παλαιότερου άρθρου)



Η Ελληνική Κυβέρνηση στις 12/12/ 2003 πώλησε τα Μεταλλεία Χρυσού Κασσάνδρας στην «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» έναντι 11 εκατομμύρια  ευρώ μόνο!
Η πώληση πραγματοποιήθηκε χωρίς ανοικτό διαγωνισμό και εκτίμηση των περιουσιακών στοιχείων των Μεταλλείων από ανεξάρτητο εκτιμητή!
Μελέτη αποτίμησης που συντάχθηκε μετά την πώληση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπολόγισε την αξία των Μεταλλείων σε 25 εκατομμύρια ευρώ!.....δηλαδή 14 εκατομμύρια ευρώ πάνω από το τίμημα που πλήρωσε η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» !!

Τι είναι το "Federal Reserve System" των ΗΠΑ και ποιός ο ρόλος του στη σημερινή παγκόσμια κρίση...!

 (Αναδημοσίευση παλαιότερου άρθρου)

Written By ..(Λ).. on Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011 | 12:13:00 π.μ. 

Γράφουν οι Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου - Dimitris N. Adamopoulos

Τι έχουν να απαντήσουν όλοι αυτοί οι οποίοι δε ανήκουν στην μη "συνομωσιολογική σχολή σκέψης";

Αν δεν γνωρίσουμε πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και ποιός βρίσκεται απο πίσω και κινεί - μεσω αυτού - τα νήματα της πολιτικής, της επικοινωνίας και της κουλτούρας, δεν θα μπορέσουμε να βγούμε ποτέ απο το τέλμα που βρισκόμαστε.
Τι έχουν να απαντήσουν όλοι αυτοί οι οποίοι δε ανήκουν στην μη "συνομωσιολογική σχολή σκέψης";