MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Το Μεγανήσι των κροίσων...

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013, 11:45

Ο Rybolovlev με την αγορά του Σκορπιού έκανε την αρχή. Σειρά τώρα παίρνει το Μεγανήσι, που αναμένεται να φιλοξενήσει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του διεθνούς jet set.

GAMX Investment Corporation Limited

Απαντητική επιστολή απο την εταιρία GAMX Investment Corporation Limited προς τον Δήμαρχο Μεγανησίου για το δρόμο στο Κεφάλι (ποδι Μεγανησίου )

 

 

 

 

 

ΜΙΟΥΤΣΙΑ ΠΡΑΝΤΑ Η κομμουνίστρια που έγινε βασίλισσα του στυλ...

ΜΙΟΥΤΣΙΑ ΠΡΑΝΤΑ Η κομμουνίστρια που  έγινε βασίλισσα του στυλ
Πώς η νεαρή κληρονόμος μιας οικογενειακής επιχείρησης κατόρθωσε μέσα σε λίγα χρόνια να εξελιχθεί σε πραγματικό φαινόμενο; Λίγο προτού η διάσημη σχεδιάστρια κάνει το πολυσυζητημένο ντεμπούτο της στην όπερα,μια νέα βιογραφία (επάνω) επιχειρεί να φωτίσει την προσωπική ζωή αλλά και τους βασικούς σταθμούς της επαγγελματικής διαδρομής της

Με συνολάκι σε φεμινιστική διαδήλωση τη δεκαετία του 1970



 
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 1977. Μια ημέρα συνηθισμένη. Για τη βιομηχανία της μόδας, εν τούτοις, η ημέρα εκείνη υπήρξε καθοριστικής σημασίας καθώς σημαδεύτηκε από την πρώτη συνάντηση δύο ανθρώπων η μελλοντική ένωση των οποίων θα δημιουργούσε τα επόμενα χρόνια ένα νέο αισθητικό φαινόμενο...