MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Το “πρασίνισμα” του πλανήτη: υπερεθνική ελίτ και οικολογία.

(Αναδημοσίευση παλαιότερου άρθρου)

Σχετικά με την "Λέσχη της Ρώμης" που θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο, προσέξτε τα ονόματα των μελών από την Ελλάδα που το απαρτίζουν....
 
Το “πρασίνισμα” του πλανήτη γράφτηκε στα μέσα του 2005 και είχε δημοσιευτεί στο τ. 9 του Hellenic Nexus. Σήμερα, και με αφορμή τις συζητήσεις για τη θερμοπυρηνική σύντηξη και τις σχέσεις “αριστεράς” και “οικολογίας”, το ανεβάζω για πρώτη φορά στο διαδίκτυο. 

Οι Rothschilds θέλουν την τράπεζα του Ιράν.


Θα μπορούσε η απόκτηση του ελέγχου της Κεντρικής Τράπεζας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν (CBI), να είναι ένας από τους κύριους λόγους που το Ιράν βρίσκεται στο στόχαστρο των δυτικών και ισραηλινών δυνάμεων;
 
Καθώς αυξάνει η ένταση για ένα αδιανόητο πόλεμο με το Ιράν, αξίζει να διερευνηθεί το τραπεζικό σύστημα του Ιράν, σε σχέση με της ΗΠΑ, της Βρετανίας και του Ισραήλ αντίστοιχα.
 
Μερικοί ερευνητές επισημαίνουν ότι το Ιράν είναι μία από τις τρεις μόνο χώρες που έχουν απομείνει στον κόσμο, του οποίου η κεντρική τράπεζα δεν είναι υπό τον έλεγχο των Rothschilds.  

Έρχεται οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ;Οι πόλεμοι του δολαρίου...

 

Πρόκειται για μία εκπληκτική ανάλυση της Pravda για την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση των Η.Π.Α, για τις πραγματικές αιτίες των διεθνών εγκληματικών πολέμων που πραγματοποιεί, και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την ανθρωπότητα.

Οι Η.Π.Α έχουν χρεοκοπήσει. Παρά ταύτα η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο, έχοντας την δυνατότητα να τυπώνει ολοένα και περισσότερο χρήμα δοθέντος του γεγονότος ότι το δολάριο είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Αν το δεδομένο αυτό αντιστραφεί, οι Η.Π.Α δεν θα μπορεί να κρατά τα ηνία της παγκόσμιας υπερδύναμης ούτε θα μπορεί να χρηματοδοτεί πολέμους, βασιζόμενη σε ένα «άχρηστο συνάλλαγμα». Στις ημέρες μας, περισσότερο από το 60% όλων των διεθνών νομισματικών αποθετικών στον κόσμο είναι σε δολάρια Αμερικής, και οι Η.Π.Α θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν με κάθε δυνατό μέσο όσες χώρες εκφράσουν πρόθεση να απομακρυνθούν από το δολάριο.