MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Γιατί ΔΕΝ θα φορολογηθούν ΠΟΤΕ τα ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ποσά της Λίστας Λαγκάρντ;

Διότι ανήκουν σε “Συγκεκριμένη Θρησκεία και Εθνικότητα”… Πίσω από τα κεφάλαια του Σαμπί Μιωνή, βρίσκεται το ίδιο το Ισραήλ! Πρώην Ισραηλινός πρωθυπουργός είναι ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ του Μιωνή!
Σήμερα διαβάσαμε ΕΔΩ  το εξής: “Συγχωροχάρτι” θα δοθεί από την κυβέρνηση στους μεγάλους φοροφυγάδες του παρελθόντος, οι οποίοι έπαιξαν τον κύριο ρόλο στην χρεοκοπία της χώρας.Το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται ότι σταματά την έρευνα για υποθέσεις φοροδιαφυγής. Αφαιρούνται οι υποθέσεις από το ΣΔΟΕ και μεταφέρονται στις εφορίες.

ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ NEW YORK TIMES: ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

Από τα μεγαλύτερα αφιερώματα που έχει κάνει ποτέ η εφημερίδα για Ελληνικό θέμα, καλύπτει τρεις (3) σελίδες στον δικτυακό τόπο των ΝΥΤ!

Οι ΝΥΤ αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο και την έρευνα του εισαγγελέα Καλούδη για την εμπλοκή Προβόπουλου στο σκάνδαλο Proton. Μεγάλη δικαίωση για όσους “τολμήσαμε”, ο λόγος τώρα στην δικαιοσύνη που πρέπει να είναι αμείλικτη και σε στελέχη της που κατάπιε η σήψη.

FT: Η τρόικα υπονομεύει την έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση

Οι απαιτήσεις της τρόικας υπονομεύουν την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, επισημαίνει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Financial Times, σχολιάζοντας την κόντρα που υπάρχει στις σχέσεις της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο με τίτλο «Η τρόικα προκαλεί την Ελλάδα για τα δυο δισ. ευρώ που λείπουν από τον προϋπολογισμό», αναφέρεται ότι «η Ελλάδα αντιμετωπίζει σκληρές διαπραγματεύσεις από τους διεθνείς πιστωτές της ως προς το προβλεπόμενο δημοσιονομικό κενό στον προϋπολογισμό του 2014 που θα μπορούσε να υπονομεύσει τις πιθανότητες εξόδου της χώρας από την εξαετή πλέον ύφεση».

Σε κατοχή η Ελλάδα μέχρι το 2040 - Οδηγία σοκ από Βρυξέλες

ΜΑΣ "ΔΕΝΟΥΝ" ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ!

Μια Νυρεμβέργη για δημοσιογράφους και επιχειρηματίες

Πίσω από την επέτειο της Νυρεμβέργης κρύβονται δίκες επιχειρηματιών, εκδοτών και δικαστών που στήριξαν το φασισμός.

Μόνο ο όχλος και οι ελίτ προσελκύονται από τον απολυταρχισμό. 

Για τον υπόλοιπο κόσμο χρειάζεται προπαγάνδα.

Φόβοι για νέα «φούσκα» ακινήτων

Ενδείξεις ότι δημιουργείται μία νέα «φούσκα ακινήτων» βλέπει ο Ρίτσαρντ Φίσερ της Fed.  

«Αρχίζω να βλέπω ενδείξεις όχι μόνο στην δική μου περιφέρεια αλλά σε όλη τη χώρα ότι μπαίνουμε, για άλλη μια φορά, σε μια φούσκα ακινήτων», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Φίσερ, πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας του Ντάλας, μιλώντας στους δημοσιογράφους έπειτα από μια ομιλία του στη Νέα Υόρκη.


Νέο δάνειο που θα συνοδεύεται από νέο Μνημόνιο μέχρι το 2016 επιδιώκουν οι Γερμανοί για την Ελλάδα

Για ένα τρίτο δάνειο προς την Ελλάδα, το οποίο θα καλύψει όλο το πακέτο των αναγκών μέχρι το 2016 και θα συνοδεύεται με νέους όρους (μνημόνιο) πιέζει η πλευρά των Ευρωπαίων την Ελλάδα. 

Η κυβέρνηση, από την πλευρά της επιχειρεί να... αποφύγει κάτι τέτοιο, έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να επωμιστεί το πολιτικό κόστος μιας νέας σύμβασης η οποία επί της ουσίας θα παρατείνει την επιτήρηση και επιδιώκει να καταλήξει σε επιμέρους συμφωνίες με την τρόικα για τα κενά, έτσι ώστε να “καθαρίσει” ο δρόμος για την ελάφρυνση του χρέους, η οποία με τη σειρά της θα διευκολύνει την έκδοση ομολόγων το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Τα έγγραφα που "καίνε" τον Ε.Βενιζέλο για την σύμβαση των υποβρυχίων

H FERROSTAAL ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ

Διαψεύδουν απόλυτα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών, πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο τα γεγονότα σε ότι αφορά τα έργα και τις ημέρες του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφορικά με το σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214. 

Oι Γερμανοί της ναυπηγού εταιρείας TKMS ψεύδονταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας το γνώριζε ότι ψεύδονταν όταν διαβεβαίωναν ότι «Η Ferrostaal (σ.σ. η εταιρεία που δίνει τις μίζες στο πρόγραμμα των υποβρυχίων) δεν έχει καμία σχέση με τη νέα σύμβαση που υπογράψαμε με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Ε.Βενιζέλου και η όποια σχέση της με την TKMS σταματάει το 2005».