MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Το ντοκουμέντο της ντροπής: Ναι, οι γερμάνοι δεν πλήρωσαν το ΦΠΑ και έφυγαν ανενόχλητοι!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τις αρμόδιες υπηρεσίες, που επιβεβαιώνει ότι η Hoechtief δεν κατέβαλλε τον ΦΠΑ επειδή “έτσι θεώρησε”, δεν κατέβαλε τους σχετικούς φόρους, δεν τήρησε τους κανονισμούς περί παγίων και …έφυγε ανενόχλητη! 
 

Η φορολογική περιθωριοποίηση της κοινωνίας

Του Γιώργου Καισάριου

Η απόφαση για τον φόρο ακινήτων λήφθηκε πρόχειρα και στο πόδι και ο σχεδιασμός και η εκτέλεση αυτής της απόφασης δεν μελετήθηκε ούτε στο ελάχιστο. 

Όταν οι Έλληνες γραφειοκράτες βλέπουν φορολογικά έσοδα, δεν λογαριάζουν τίποτα. Μου θυμίζει τα κινούμενα σχέδια, που ξαφνικά ο Σκρουτζ έχει κάποια ιδέα για να βγάλει λεφτά και βλέπεις δολάρια στα μάτια του.

Εξαφάνισαν έκθεση της ΕΕ που έγραφε ότι: "Η Γερμανία κατέστρεψε την Ελλάδα"!

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ FT

Οι σύγχρονοι φονιάδες του Ελληνισμού, οι Γερμανοί, εκτός από "ψυχροί εκτελεστές" του ελληνικού Έθνους αποδεικνύονται και εξαιρετικά χαμηλής πολιτικής ηθικής άτομα (σε αυτό διαφέρουν από τους πατεράδες τους τους ναζί, οι οποίοι στον Β'ΠΠ ήταν "απλά" ... φονιάδες και όχι ΚΑΙ λαμόγια όπως ετούτοι εδώ!).


ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ;

"Εφόσον εγώ ελέγχω την κίνηση του χρήματος ενός έθνους δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.." - Meyer Rothchild-

Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.


Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.


Ο Πούτιν εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του Τζωρτζ Σόρος για χρηματιστηριακές απάτες!

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του μεγαλοχρηματιστή Τζορτζ Σόρος». 
 
Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι ο Σόρος διώκεται για απάτη, καθώς ενεπλάκη σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση παραγώγων με ξένα νομίσματα, με σκοπό να επιτεθεί στη ρωσική χρηματιστηριακή αγορά.

Ο Σαμαράς ή ζει σε άλλον κόσμο ή μας θεωρεί ηλίθιους!

Από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν χαθεί 930.000 θέσεις εργασίας.

Πόσες δεκαετίες θα περάσουν για να δημιουργηθούν πάλι αυτές οι θέσεις εργασίας σε συνθήκες κρίσης και εκτεταμένης καταστροφής της παραγωγικής βάσης της ελληνικής οικονομίας;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Η λίστα της ντροπής...

Όλα τα ονόματα των Βουλευτών που ψήφισαν “ΝΑΙ” σε Μνημόνιο 2 & Μνημόνιο 1…

Αυτοί είναι....
οι υπεύθυνοι ως άμεσοι ηθικοί αυτουργοί...

Για τον θάνατο περίπου 5000 Ελλήνων, σε αυτοκτονίες...
Για το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων...

Για τις κατασχέσεις σπιτιών, και τους πλειστηριασμούς...

Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ λένε μυστικά γκάλοπ

Αναβρασμός επικρατεί στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα μετά τις τελευταίες πληροφορίες  που αποκαλύπτουν δημοσκοπήσεις οι οποίες  διενεργούνται για το κόμμα και θέτουν εκτός Βουλής την   πανίσχυρη,  μέχρι τρια χρόνια, κομματική παράταξη που κυβέρνησε την Ελλάδα  για  περισσότερα από είκοσι χρόνια.
 
Η πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου να οδηγήσει τη χώρα στο μηχανισμό  στήριξης με την επιβολή των φρικτών μνημονίων και τα μέτρα-φωτιά  που έκαναν τους Ελληνες  τους  φτωχότερους στην Ευρώπη και η άστοχη  και θεατρική πολιτική που ακολουθεί ο διάδοχός του, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, είχαν ως αποτέλεσμα να βάλουν την ταφόπλακα στο παντοδύναμα ΠΑΣΟΚ.