MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Tο 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε εταιρείες Εβραικών συμφερόντων!

Άρθρο από: Pakalert Press

Η δύναμη των ψεμάτων, οι απάτες και η παραπληροφόρηση την ώρα που οι Αμερικανοί πληρώνουν το τίμημα της συλλογικής βλακείας.


"Ξέρετε πολύ καλά, και οι ηλίθιοι Αμερικανοί γνωρίζουν εξίσου καλά, ότι έχουμε τον έλεγχο της κυβέρνησής τους, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στο Λευκό Οίκο. 


Βλέπετε, το ξέρω και το ξέρετε και εσείς και εγώ πως κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι σε θέση να μας προκαλέσει, ακόμη και αν κάνουμε το αδιανόητο. 

Δέκα πράγματα για τα οποία το καθεστώς θα σε κυνηγήσει άγρια...

του Σταύρου Κατσούλη

Νομίζατε ότι στην Ελλάδα της Κατοχικής Ευρώ Χουντάρας θα γλυτώσετε επειδή πιστεύετε ότι είστε καθ όλα νόμιμος; Πιστεύετε μήπως, ότι εσείς τουλάχιστον, εφ' όσον συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις τους, δεν θα έχετε πρόβλημα;

Δυστυχώς κάνετε λάθος! Παρ όλα αυτά που τυχόν πιστεύετε ότι κάνετε σωστά, για το καθεστώς ΔΕΝ είστε νόμιμοι και μην περιμένετε να επιβιώσετε αλώβητοι...

Κατρακυλά η ελληνική οικονομία: Σε «αναδυόμενη αγορά» υποβάθμισε η Standard & Poor's το ελληνικό χρηματιστήριο

Υποβάθμιση στο Ελληνικό Χρηματιστήριο από «ανεπτυγμένη αγορά» σε «αναδυόμενη αγορά» έκανε ο διεθνής οίκος S&P Dow Jones, εκτιμώντας ότι αυτή είναι η πιο κατάλληλη ταξινόμηση της Ελλάδας.


Σε ανακοίνωση της, η S&P Dow Jones αναφέρει πως η υποβάθμιση έγινε για τους ακόλουθους λόγους:

Η Νιρεμβέργη και ο φόρος ακινήτων

Πολλές φορές στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία έχει χρησιμοποιηθεί από εκλεγμένους αντιπρόσωπους του λαού η ασυγχώρητη και προσβλητική -για το πολίτευμα- δικαιολογία της «κομματικής πειθαρχίας». 

Δηλαδή βουλευτές οι οποίοι ισχυρίζονται ότι διαφωνούν με κάποιον υπό ψήφιση νόμο, άρθρο ή τροπολογία προφασίζονται ότι «έκαναν την καρδιά τους πέτρα», παραβίασαν την ίδια τους τη συνείδηση και το αξιακό σύστημά τους και υπερψήφισαν κάτι με το οποίο δεν συμφωνούσαν - για χατίρι του κόμματος! 

Παραίτηση Βενιζέλου από ΠΑΣΟΚ;

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την επιβεβαιωμένη δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ

«Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να αντέξει την ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ, κάτω από την ηγεσία του, θα πάρει εξευτελιστικά ποσοστά στις ευρωεκλογές και θα κινδυνεύσει να μην εκλέξει ευρωβουλευτή». 

Η φράση αυτή αποδίδεται από την εφημερίδα NEWSBOMB σε στενό συνεργάτη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που έχει αντιληφθεί εδώ και καιρό την κακή διάθεση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

H κομμουνιστική κυβέρνηση Σαμαρά!

του Πέτρου Χασάπη

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Αριστερά μάχεται για την ατομική ιδιοκτησία και η Δεξιά επιμένει στη δήμευση των ακινήτων

Ερωτήσεις προς τον δεξιό πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, κατέθεσαν στη Βουλή οι αριστεροί κ.κ. Τσίπρας και Παπαρήγα, με τις οποίες ζητούν από τη Δεξιά να αποσύρει πάραυτα τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων (ΕΝΦΑ), ο οποίος οδηγεί επί της ουσίας στη βίαιη δήμευση των ακινήτων των πολιτών.

NEA ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ...

Εκρηξη νέων χρεών καταγράφεται στα ταμεία των εφοριών, αφού από την αρχή του τρέχοντος έτους αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα «φρέσκα» χρέη, ...
κατά περίπου 1 δισ. ευρώ το μήνα, προβληματίζοντας ακόμη περισσότερο το οικονομικό επιτελείο για την πορεία των εσόδων το προσεχές διάστημα.

Συμβούλιο της Επικρατείας: Η νομιμοποίηση εκτροπών και πραξικοπημάτων μια ολόκληρη ζωή

Το ΣτΕ επιβλήθηκε στην χώρα μας πολύ πριν υπάρξει Σύνταγμα. 
 
Ήταν θεσμός που επέβαλλε η βαυαρική αντιβασιλεία και είχε σαν βασική αποστολή να δικαιολογεί και να δίνει νομιμοφάνεια σε κάθε αυθαιρεσία της βαυαροκρατίας. 
 
Ο συνταγματολόγος Φλογαίτης γράφει σχετικά: 
 

Σύμβουλος Στουρνάρα: Δεν καταλαβαίνω πού είναι οι αδικίες στο φόρο ακινήτων


"Δεν καταλαβαίνω πού είναι οι αδικίες στο φόρο ακινήτων. Γιατί λέτε ότι έχει πολλές και εξόφθαλμες αδικίες; 

Αυτά είναι θέματα που πρέπει να τα δούμε ένα προς ένα...", είπε αρχικά ο κ. Καραβίτης, τονίζοντας ότι ο νόμος είναι σε φάση διαβούλευσης και η σημασία αυτής της είναι να γίνουν διορθώσεις, αν και όπου χρειάζονται.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι "ένα σπίτι 200τ.μ. δεν είναι το μέσο σπίτι ενός πολίτη. Το μέσο σπίτι είναι 80 ή 85τ.μ. και θα πρέπει να δει κάποιος ότι η πλειοψηφία των πολιτών ζει σε ενα διαμέρισμα που είναι φτηνό". 


Φοροκανίβαλοι! Φόροι 500 δισ. στη δεκαετία!

Του Νίκου Μπογιόπουλου
 
Άσχετο (;): Το Φεβρουάριο του 1849 ο Μαρξ οδηγήθηκε από τους κυβερνώντες στο δικαστήριο διότι η υπό τη διεύθυνσή του Εφημερίδα του Ρήνου τασσόταν υπέρ της μη πληρωμής των ληστρικών φόρων από τους πολίτες.

Το δικαστήριο αθώωσε τον Μαρξ. Αυτά βέβαια δεν έχουν καμία σημασία στην Ελλάδα του κ. Στουρνάρα, αφενός διότι τα έλεγε ο Μαρξ που ήταν κομμουνιστής, αφετέρου διότι το δικαστήριο που αθώωσε τον Μαρξ ήταν κάπου στη Γερμανία…

Ας έρθουμε τώρα στα δικά μας.


Γερμανικό πλοίο βγάζουν οι Τούρκοι για έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Σε νέα προκλητική κίνηση προχωρούν οι Τούρκοι, αυτή την φορά με την συνεργασία των «σωτήρων» της χώρας μας, των Γερμανών, βγάζοντας ένα ειδικό γερμανικό πλοίο για έρευνες κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.