MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Χτυπάνε χειρουργικά στο δέσιμο του Έλληνα με την γη του οι ξένοι και ντόπιοι ραντιέρηδες

ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΔΙΣ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Πόσο τυχαία είναι η επίθεση των συμβούλων του Στουρνάρα στα ακίνητα και δη στα οικόπεδα και τις αγροτικές εκτάσεις;


Έρχονται πέντε αλλαγές στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων

Πέντε επιπλέον αλλαγές αναμένεται να περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων όταν κατατεθεί στη Βουλή, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που εκδηλώνονται ακόμα και εντός της κυβέρνησης. 

Την ίδια ώρα, αποκλείεται το ενδεχόμενο να υιοθετηθεί η πρόταση που υπέβαλαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για παράταση της επιβολής του εκτάκτου ειδικού τέλους ακινήτων στα ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα και του φόρου ακίνητης περιουσίας για άλλο ένα έτος.

Οι νoικοκυραίοι της δεξιάς γλίτωσαν τα σπίτια τους από τους κομμουνιστές και τους τα παίρνει ο Στουρνάρας!

Ο ΘΑΝ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ!

Aπό τον Θαν. Μαυρίδη

Το γεγονός και μόνο Αντώνη ότι ο Λαφαζάνης σας την βγαίνει από... δεξιά είναι κάτι που θα πρέπει να σας προβληματίσει. Τι είπε ο άρχοντας του ΣΥΡΙΖΑ; 


Oι "εκτελεστές μιας χρήσεως" του Σημίτη και της Βάσως είναι αφεντικά της οικονομικής πολιτικής του Σαμαρά!

ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ-ΜΠΑΝΟΣ 

Ο εικονιζόμενος σύμβουλος του Στουρνάρα, Καραβίτης, ανέλαβε να ολοκληρώσει το έργο του Αναστασίου Μπάνου, ο οποίος "επένδυσε" νομικά το χαράτσι της ΔΕΗ, αυτό το πρόσκαιρο-μόνιμο τερατούργημα που έριξε το ΠΑΣΟΚ στο 4,5%. 

Ο αμοραλισμός που ξεχειλίζει από τους τεχνοκράτες-εκτελεστές του επιτελείου Στουρνάρα θα κοστίσει ακριβά στον Σαμαρά. 

O Xάρης αφήνει τους καρχαρίες και κυνηγάει την μαρίδα για 100 ευρώ

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ EMAIL ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ

Ανελέητο ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει το υπουργείο Οικονομικών, βάζοντας στο στόχαστρο εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, που -εν μέσω φοροθύελλας- παλεύουν να εξοφλήσουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο.
 

ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ!

Την ώρα που η αντιπαράθεση στους κόλπους της κυβέρνησης καλά κρατεί με μήλον της έριδος το νέο φόρο για τα ακίνητα και το αν θα πρέπει ή όχι να καταργηθεί το χαράτσι ή να φορολογηθούν τα αγροτεμάχια, η πραγματικότητα δείχνει ότι η κατοχή - ιδιοκτησία ακινήτου στη χώρα μας τιμωρείται.
 
Και μάλιστα αρκετά αυστηρά...
 
Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών στο πεδίο της φορολόγησης των ακινήτων.
 

Βόμβα: Γερμανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι τα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται από την Τρόικα..

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις..

Η αποκάλυψη Γερμανού δημοσιογράφου, το αφιέρωμα του Al Jazeera και το δημοσιεύμα της New York Times.

Mια αποκάλυψη βόμβα που θα συζητηθεί έκανε Γερμανός δημοσιογράφος σε συνομιλητές του στην Αθήνα. 

Ανθολογία καταστροφής με στοιχεία από τον φιλοκυβερνητικό τύπο

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: Έκαναν τεράστια καμπάνια για τα φωτοβολταϊκά. Τα ταύτισαν με τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη. Και σε ελάχιστο διάστημα, όλη η απάτη αποκαλύφθηκε, αλλά χιλιάδες επενδυτές, μικροί και μεσαίοι, που παρασύρθηκαν από τις κυβερνήσεις, καταστρέφονται. 
 
Το έλλειμμα του Λειτουργού της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας αυξήθηκε στα 555,82 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπεται να εκτιναχθεί στα 725,87 εκατ. ευρώ το 2014! (Καθημερινή, 18 Οκτ. 2013). 

5 δις έφαγαν οι τραπεζίτες από τις “αδρανείς καταθέσεις” των πολιτών! Μόλις 15 εκ. “έμειναν” για το κράτος! Και ο Προβόπουλος ακόμα ανεξέλεγκτος!

Αυτο που αποκάλυπτε το Ολυμπία απο το 2008, πλεον ανακοινώθηκε επίσημα στην βουλή. Άλλο ένα σκάνδαλο μεγατόνων του Προβόπουλου και της παρέας του, με την συνέργεια της συμμορίας του μνημονίου. 
 
Δειτε τι αποκαλύπταμε χρονια πριν: “Δήμευση ανενεργών λογαριασμών”; Αφού τους εξαφάνισαν οι τραπεζίτες…
Δηλαδή, τα 5 δις Ευρώ των ανενεργών λογαριασμών πολιτών στις Ελληνικές τραπεζες, έγιναν… 15 εκ. Ευρώ! 
 

NY Times: Στην Ελλάδα καταρρέουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και ανεβαίνει το διαδίκτυο

Οι Έλληνες στρέφονται στο διαδίκτυο για την ενημέρωσή τους και γυρνούν την πλάτη στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης τονίζει δημοσίευμα των New York Times.

Όπως αναφέρει το άρθρο, όλο και περισσότεροι Έλληνες αναζητούν... άλλους τρόπους ενημέρωσης, καθώς αμφισβητούν ολοένα και περισσότερα τα μέχρι τώρα κυρίαρχα ΜΜΕ, όπως εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια.

Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η κατ' οίκον έκτιση ποινής με βραχιολάκι

Σε δύο χρόνια περίπου, όπως εκτιμούν παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης, θα αρχίσει η εφαρμογή του  ευεργετικού μέτρου της αποφυλάκισης κρατουμένων (υποδίκων και καταδίκων) με τη χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού, παρά το γεγονός ότι το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου ψηφίστηκε σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής. 

Τί θέλουν; Θέλουν να κατάσχουν όλη την χώρα!

Θέλουν να κατάσχουν όλη την χώρα!


Κυριολεκτικά.
Όλη!


Όχι μόνον τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, όχι μόνον τις μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, αλλά τα πάντα.

Η αλήθεια για την απάτη του ΕΥΡΩ!

Το Ευρώ ως νόμισμα δεν είναι αξιόγραφο (δηλ. αποδεικτικό αξίας) αλλά χρεόγραφο (δηλ. αποδεικτικό χρέους)!!! 

Το Ευρώ δεν έχει αντίκρισμα σε Χρυσό, όπως έχουν όλα τα Εθνικά νομισματα.

Το Ευρώ στην έκδοσή του από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν αντικατοπτρίζει απολύτως τίποτε! 

Η έκδοση του Ευρώ στηρίζεται σε ένα οικονομικό κατασκεύασμα που λέγεται fiat money.

Μάταιες όλες οι θυσίες και οι περικοπές καθώς η Eurostat ξεσκεπάζει το μεγάλο δούλεμα του Ελληνικού λαού!

Στοιχεία “φωτιά” προκύπτουν από την πρόσφατη (21-10-2013) ανακοίνωση της Eurostat για τα δημοσιονομικά των χωρών μελών της Ε.Ε.!

Όπως φαίνεται από τον επίσημο πίνακα της Ανακοίνωσης της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, το Χρέος της Ελλάδας είναι διαρκώς μεγαλύτερο από το 2009, πριν την κρίση, τότε που ο Γιωργάκης είχε αναλάβει Πρωθυπουργός με το παραπλανητικό “λεφτά υπάρχουν” (Οκτώβριος 2009), παρά τα κουρέματα και παρά τις αιματηρές θυσίες και περικοπές του ελληνικού λαού!


Aμφίβολη η ανάπτυξη & το πρωτογενές πλεόνασμα - Έρχεται πολιτική αστάθεια

"ΒΟΜΒΕΣ" ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣ

Το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής «τορπιλίζει» την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ’ εντολή της τρόικας και λέει σαφέστατα πώς το «καράβι οδεύει στα βράχια». 

Επισημαίνει πώς «η επιστροφή στην ανάπτυξη δεν έχει διασφαλισθεί», κάνει λόγο για «κινδύνους πολιτικής αστάθειας» και ρίχνει βόμβα όσον αφορά στο πρωτογενές πλεόνασμα. «Αμφίβολη η επίτευξη του». Κι όλα αυτή τη στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζει νέους φόρους και προσπαθεί να μας πείσει πώς θα υπάρξει ανάπτυξη από το 2014.

Μισοί μισθοί απο 1η Νοεμβρίου!

Μείωση μισθών ως 55% και ατομικές συμβάσεις για 500.000 εμποροϋπαλλήλους

Του Γιώργου Γάτου/Ημερησία

Μειώσεις αποδοχών από 32% έως και 55% φέρνει από αύριο, 1η Νοεμβρίου, για 500.000 εμποροϋπαλλήλους η οριστική λήξη της ισχύος της κλαδικής σύμβασης των εμπορικών επιχειρήσεων και η δυνατότητα επαναρρύθμισης των αμοιβών (μισθών και επιδομάτων) με ατομικές συμβάσεις εργασίας.