MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Aπαγόρευση κυκλοφορίας των ΙΧ αν καίτε το τζάκι!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΓΩΣΟΥΝ!

Σε περιπτώσεις υψηλών συγκεντρώσεων αιωρούμενων σωματιδίων, δηλαδή ύπαρξης αιθαλομίχλης στα μέτρα του ΥΠΕΚΑ περιλαμβάνεται ακόμα και απαγόρευσης της κίνησης των οχημάτων!
 
Συγκεκριμένα προβλέπεται για προβλέπει περιορισμό των βιομηχανικών εκπομπών ακόμη και απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και λουκέτο σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς εφόσον τα όρια των ρύπων ξεπεράσουν τα 100 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο.
 

Ψηφίστηκε στη Βουλή η διάταξη για τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα - «Όχι» από Παπανδρέου, Καραμανλή

Υπερψηφίστηκε με την στήριξη των βουλευτών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ η διάταξη με την οποία ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2014 ως καταληκτική ημερομηνία προκειμένου οι τηλεοπτικοί σταθμοί να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους και να έχουν έτσι την δυνατότητα συμμετοχής τους στο διαγωνισμό για την ψηφιακή αδειοδότησή τους.
 

«Υπέρ» ψήφισαν 154 βουλευτές ενώ 115 δήλωσαν κατά της διάταξης.
 

ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ τον πολίτη αφού κατάσχουν τα χρήματα του! Πώς μπορούμε να επιβιώσουμε;

Γράφει: Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik
 
Οι τράπεζες κατάσχουν από το πρώτο ευρώ ότι κατάθεση υπάρχει….

Όταν ένας πολίτης έχει δυο και πλέων λογαριασμούς σε τράπεζες…

εφόσον έχει οφειλές προς την εφορία, δάνεια, κλήσεις τροχαίας, οφειλές προς δήμους… τότε η τράπεζα χωρίς το όριο τον 1.000 ευρώ κατάσχει από το πρώτο ευρώ κάθε ποσό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BBC: Η Ελλάδα είχε 2 δις πρωτογενές πλεόνασμα από το β’ εξάμηνο του 2011! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ…

Ιδού λοιπόν πως θα “πληρωνόντουσαν μισθοί και συντάξεις” και που θα “βρίσκονταν τα λεφτά”. Είχαν ήδη βρεθεί από την αφαίμαξη των Ελλήνων. Στόχος όμως ήταν η ολοκληρωτική παράδοση της
χώρας στους απατεώνες τοκογλύφους που γέμισαν με δισεκατομμύρια τα ταμεία τους. Και ακόμα γεμίζουν…

ΟΟΣΑ: Δυστυχισμένος ένας στους τρεις Έλληνες

Μόνο ένας στους τρεις Έλληνες είναι ικανοποιημένος από τη ζωή του, σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ που αποκαλύπτει το ανθρώπινο κόστος της οικονομικής κρίσης στην ευημερία των πολιτών.
Τα στοιχεία προέκυψαν…

από έρευνα σε δείγμα χιλίων ανθρώπων από 34 χώρες του ΟΟΣΑ . Οι πολίτες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν από το 1 ως το 10 την ικανοποίησή τους από τη ζωή και τα αποτελέσματα αντανακλούν την ζοφερή πραγματικότητα.

«Σκοτσέζικο ντους» από την τρόικα

-Αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που έχουν γίνει αλλά ζητούν νέα μέτρα 
 
-Μεγάλο «αγκάθι» στη διαπραγμάτευση το ασφαλιστικό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από χθες οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα.  

Κατά την πρώτη μέρα η συζήτηση επικεντρώθηκε στην φορολόγηση και στα δημόσια έσοδα. Ο λόγος είναι ότι τα έσοδα θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό όχι απλώς το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, αλλά και το ύψος του δημοσιονομικού κενού του 2014.