MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο επικίνδυνος φιλοτουρκισμός των ελληνικών κυβερνήσεων και των ΜΜΕ

2013. Από τις ελάχιστες φορές που υπάρχει υπερκομματική συμφωνία στην Ελληνική βουλή πάνω σε νομοσχέδιο. Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο επρόκειτο να συζητηθεί χθες στην βουλή και να ψηφιστεί με την προσθήκη ονομαστικά των γενοκτονιών Αρμενίων, Ιώνων, Ποντίων.
 
Η συζήτηση όμως αναβάλλεται αιφνιδιαστικά εν όψει της επίσκεψης του “σουλτάνου” Νταβούτογλου. Μετά από Τουρκικό βέτο για να μην τολμήσουμε να θίξουμε τις Τουρκικές θηριωδίες κατά της ανθρωπότητας… Η Ελλάδα σκύβει το κεφάλι στο άδικο υποκύπτοντας στις πιέσεις των διεφθαρμένων γενοκτόνων…
 

ΝΕΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ 27,4% η ανεργία τον Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή, στο νέο ιστορικό επίπεδο του 27,4% έφτασε η ανεργία τον Σεπτέμβριο.

Η ανεργία αυξήθηκε οριακά κατά 0,1% σε σχέση με τον Αύγουστο (27,3%) και κατά 1,4% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2012 (26%).

Το σύνολο των απασχολουµένων κατά το Σεπτέµβριο του 2013 εκτιµάται ότι ανήλθε σε 3.639.429 άτοµα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.376.463 άτοµα, ενώ ο οικονοµικά µη ενεργός πληθυσµός ανήλθε σε 3.327.859 άτοµα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ....ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...!!!

Oλοι εχετε ακουστα μετα απο το θορυβο που εγινε σε διαφορα ιστολογια για τον John Perkins τον πιο διασημο οικονομικο δολοφονο.
Ποιος ηταν ομως αυτος και πως στρατολογηθηκε?

Ο John Perkins στρατολογηθηκε οταν ηταν ακομη στο κολεγιο.Προσεγγιστηκε απο την μεγαλυτερη μυστικη υπηρεσια του κοσμου,την NSA(για λογους καλυψης αφηνουν να πιστευει ο κοσμος οτι ειναι η CIA).Μετα απο διαφορα ψυχολογικα tests που υποβληθηκε οπως ανιχνευτες της αληθειας κτλπ οι "ειδικοι" εκριναν πως μπορει να γινει ενας θαυμασιος οικονομικος δολοφονος.

ΕΚΤΑΚΤΟ : "ΧΑΜΟΣ"Επανάσταση στην Ιταλία! ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΦΟΒΑΤΕ Η Ε.Ε.???

Γίνεται χαμός και η αντίσταση θα είναι διαρκείας, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν , έχουν καταλάβει σιδηροδρομικούς σταθμούς, πολυεθνικές, ο εθνικός οργανισμός είσπραξης Equitalia, μέχρι που η αστυνομία έβγαλε τα κράνη… και ενώθηκε με τους διαδηλωτές.