MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Έλα να εκβιαστούμε ντάρλινγκ..*

Ο αντιπρόεδρος προς τον ''πρωθυπουργό'': ''Αν με παραπέμψεις για τα υποβρύχια, πέφτετε!''.

Και λίγο πιό παλιά: ''Αν με παραπέμψεις για την λίστα Λαγκάρντ, πέφτετε!''

Ο ''πρωθυπουργός'' προς τους βουλευτές του: ''Αν δεν ψηφίσετε τα νομοσχέδια και τα μνημόνια,πέφτουμε και πάμε σε εκλογές!''.

Εκεί στο ΠαΣοΚ, εκβιάζονται μεταξύ τους για να μη βγάλουν οι ίδιοι τα άπλυτά τους στην φόρα..

Η κυβέρνηση εκβιάζει τον λαό: ''Πληρώστε ό,τι σας διατάζουμε, γιατί θα σας κατάσχουμε τις περιουσίες, θα σας στείλουμε φυλακή!''.


Ας μιλήσουμε για δικαιοσύνη !!!

Το ζήτημα της δικαιοσύνης μας έχει απασχολήσει πολλές φορές στο blog και έχουμε γράψει μία σειρά από κείμενα που θέλουν να τονίσουν ότι είναι εντελώς τρελό να πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα, χωρίς να υπάρξει πρώτα η… απαραίτητη κάθαρση.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται κουβέντα στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014. Το ωραίο είναι ότι οι βουλευτές του νεκροζώντανου ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ λένε ότι “δεν θα κάνουνε τα λάθη του παρελθόντος που μας οδήγησαν εδώ”. Ασήμαντη λεπτομέρεια; Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι στην εξουσία από το 1974 μέχρι σήμερα. Η δικαιοσύνη δεν έχει καμία θέση στην εποχή μας και αυτό γίνεται γιατί απλούστατα δεν απασχολεί τους ανθρώπους.


Η κοινωνική εξέγερση ξεκινά. Οι πρώτοι πολίτες αντιστάθηκαν ήδη...

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται φαινόμενα τα οποία αποτελούν σημάδια τής επερχόμενης κοινωνικής εξέγερσης. 

Ο φαρμακοποιός στην Χαλκίδα ο οποίος έβγαλε όπλο στους εφοριακούς όταν πήγαν για έλεγχο στο φαρμακείο του (αλήθεια πόσα χρήματα τού οφείλει το Δημόσιο και τα ταμεία;), η χειροβομβίδα στην ΔΟΥ Γλυφάδας εχθές, το σπάσιμο των γραφείων τής οικογένειας Σιούφα στον Ταύρο, αντιδικίες στις εφορίες και στις ΔΕΚΟ.

Τα κουρέλια δεν τραγουδάνε πια…

  • Μεγάλες επιτυχίες Σαμαρά: Πτώση 5,2% της βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο. Τρελό success story στο χονδρικό εμπόριο: μείωση 11,1% στον κύκλο εργασιών κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους. «Επανάσταση» Σαμαρά στις εξαγωγές: κάμψη 12,2%! καλά πάμε! θα μπορούσε να ’ναι 15%, αλλά ύστερα απ’ τις άοκνες προσπάθειες Σαμαροστουρνάρα και Σία κρατηθήκαμε κατά 5% λιγότερο νεκροί.
  • Εκεί που είμαστε κατά 14,4% περισσότερο νεκροί είναι στις οικοδομικές άδειες. Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά: πώς γίνεται μια αγορά τελείως νεκρή (όπως των οικοδομών) να πεθαίνει 10% περισσότερο κάθε φορά που τη μετράνε!

Αντίσταση στη νέα γερμανική Κατοχή

01 Η Γερμανία, για να αντιμετωπίσει τον άνισο ανταγωνισμό με την Κίνα, εξαναγκάζει όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου να καταστρέψουν την παραγωγική τους υποδομή. Χρησιμοποιεί την Ε.Ε. για να διαφυλάξει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της, αδιαφορώντας για τις μεγάλες κοινωνικές καταστροφές που προκαλεί η ακραία, γερμανικής εμπνεύσεως, λιτότητα.

“ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΚΛΑΒΟΣ!”

Ναι φίλε, ήρθε η ώρα να αποφασίσεις, θα ξαναδώσεις άλλη μια φορά λευκή επιταγή στους υβριστές και τους επίορκους πολιτικούς -επαγγελματίες απατεώνες ,εγκάθετους και λαμόγια; Αν σκοπεύεις να κάνεις το ίδιο λάθος, ποιος σου εγγυάται ότι ο επίδοξος σωτήρας δεν θα είναι άλλος ένας Σαμαράςσε «αριστερή» ή άλλη εκδοχή; Τώρα που κάηκες στο γάλα… ακόμα δεν άλλαξες μυαλά; Ή είσαι ανασφαλής και δειλός και δε μπορείς να εμπιστευτείς εσένα τον ίδιο κι άξιους ανθρώπους ,καθαρούς και έντιμους μέσα από τον ίδιο το λαό; Με τον φόβο και τη δειλία σου ανοίγεις διάπλατα την «πόρτα» στη σκλαβιά! Είναι πολλοί ανδρειωμένοι που αντιστέκονται με όραμα και σχέδιο μελετημένο…