MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ;

Από τις 6-5-2010 στη χώρα έγινε πραξικόπημα !Καταλύθηκε ουσιαστικά κάθε έννομη τάξη καταλύθηκε το δίκιο! Ζούμε την απόλυτη ανομία και κατάρρευση!

Ξοδεύτηκαν αμύθητα ποσά ,για να λουφάξουμε με θεωρίες συνομωσίας, εξωπλανητικές εισβολές και μάχες, φωτισμένους άνωθεν σωτήρες ή αντίχριστους κι άλλα φαιδρά και παιδαριώδη! Κάτι έξω από εμάς μας «σώζει»! Ο τέλειος παραλογισμός, η τέλεια ανοησία κι ο αποπροσανατολισμός… 


Κάποτε θα'ρθουν

Αφού πρώτα μάς έχωσαν μέσα στα σπίτια μας στερώντας μας την εργασία, αφού μετά μάς έβαλαν ενοίκιο προς το κράτος για τα σπίτια-καταφύγια μας, αφού μάς άφησαν μέσα να παγώσουμε και να κοιτάμε τα μετρητές της ΔΕΗ σαν τον χρόνο που μάς απομένει, τώρα θα κάνουν ντου από τις πόρτες και παράθυρα των σπιτιών μας τα όργανα του Κράτους.

Θεαματική μείωση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών στην Ελλάδα

Κατακόρυφη πτώση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε μονάδες αγοραστικής δύναμης (ΜΑΔ), αλλά και της πραγματικής κατανάλωσης των νοικοκυριών στην Ελλάδα, καταγράφουν τα στοιχεία της Εurostat για το 2012.
 
Η κρίση και τα σκληρά μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια επέφεραν μια θεαματική μείωση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ της τάξης των 13 ΜΑΔ την περίοδο 2010-2012. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συρρίκνωση στην Ε.Ε.

Θα μπαίνουν στα σπίτια μας και με το νόμο! Οι «κρυφές» διατάξεις κι η εισβολή ΣΔΟΕ σε σπίτια κι επαγγελματικούς χώρους για ελέγχους

- Παρατείνεται για ένα χρόνο η απόσυρση αυτοκινήτων

- Μέχρι 30 Απριλίου οι φορολογικές δηλώσεις, σε 3 διμηνιαίες δόσεις ο φόρος

«Κρυφές» φορολογικές διατάξεις περιλαμβάνονται στα 54 άρθρα του πολυνομοσχέδιου του υπουργείου Οικονομικών.


Σκάει βόμβα στην κυβέρνηση;

Δραματικές πολιτικές εξελίξεις δρομολογούνται καθώς στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί το απόλυτο χάος και δεν αποκλείεται να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με τον Ευ. Βενιζέλο. Η προ ολίγων εβδομάδων αναβολή της Κ.Ο. λόγω… ασθένειας έπρεπε να γίνει προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση στο κόμμα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιοι είναι έτοιμοι να κουνήσουν μαντίλι στον Βενιζέλο καθώς βλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μείνει έξω και από τη Βουλή σε ενδεχόμενες εκλογές.

Πόσο θ' αντέξει η Ευρωζώνη;

Καιρό είχαμε να τ' ακούσουμε, αλλά να, που ξαναγύρισε πρόσφατα στο προσκήνιο, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λοιδόρησε εκ νέου τον κ. Τσίπρα για το αδιέξοδο που πρέπει να αισθάνεται που είχε  ποντάρει στο λόμπυ της δραχμής, υπονοώντας ότι μετά τις οικονομικές επιτυχίες της κυβέρνησης το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή έχει πάψει οριστικά να υφίσταται αφήνοντας τον Σύριζα ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο.

Τι σημαίνουν οι αναγγελίες για επανασυνδέσεις ρεύματος από τη μνημονιακή χολέρα;

Όλα τα κυβερνητικά λαμόγια μαζί με τους καλοθρεμμένους παπαγάλους των ΜΜΕ, έγιναν ξαφνικά "οπαδοί" του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Μέχρι και τα συνθήματα μας οικειοποιήθηκαν οι απατεώνες!
 

"Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!" αναφωνεί, με θράσος, ο  Μπένι ο παχύδερμος!!
 

Ο Κεδίκογλου μιλάει στα κανάλια για την όψιμη κοινωνική ευαισθησία της κυβέρνηση που δολοφονεί χιλιάδες συμπολίτες μας με την πολιτική της.
 

Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών!

Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα Ελληνικά χρονικά!

Κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων 

Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:

Αλτ! Ακίνητα! Ληστεία...

Το νέο φορολογικό σύστημα για τα ακίνητα, που έρχεται όχι μόνο να μονιμοποιήσει αλλά και να αυξήσει τα άγρια «χαράτσια» των τελευταίων ετών, είναι κατά κοινή ομολογία η χαριστική βολή στην ήδη «γονατισμένη» ελληνική κοινωνία και ιδίως στη μεσαία τάξη, που αποτελεί παραδοσιακά τη ραχοκοκκαλιά της. Γιατί βέβαια τα οικονομικά ασθενέστερα νοικοκυριά έχουν οδηγηθεί στην πτώχευση και στην εξαθλίωση προ πολλού... 

Αυτές είναι οι 18 εταιρίες με δάνεια άνω των 10 δις ευρώ!

Μὲ τὸ ζόρι οἱ σιωνιστὲς τῆς Τραπέζας τῆς «Ἑλλάδας»… ἔκλεισαν τρεῖς συνεταιριστικὲς ἐπαρχιακὲς τράπεζες, ἐπειδὴ εἴχαν κόκκινα δάνεια.
 

(Αναλυτικά εδώ)

Τὶς μεγάλες τράπεζες τῆς ἀπάτης, ὅπως ἡ ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK, ALPHA,
ΠΕΙΡΑΙΩΣ … τὶς διέσωσαν … μὲ τὰ δικὰ μας χρήματα.

Είναι χέστηδες, κουτοπόνηροι, θρασύδειλοι και φοβούνται τον ίσκιο τους

Aπό ότι φαίνεται δεν θα προχωρήσουν λέει στην άρση των πλειστηριασμών της Α’ κατοικίας. Είναι χέστηδες και πολύ μεγάλοι μάλιστα για αυτό δεν θα τολμήσουν κάτι τέτοιο. Εάν παρεμπιπτόντως προχωρήσουν, εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη.

Δέν θα τολμήσουν γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο η κυβέρνηση δεν θα αντέξει. 
 

Η μέρα που η Νέα Δημοκρατία έσβησε και τυπικά…

Τίτλοι τέλους και τυπικά χθες, 11/12/2013 για την παράταξη που ίδρυσε ο ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΧΤΑΣ Κωνσταντίνος Καραμανλής.
 
Με τρεις αποφάσεις ντροπής, η Νέα Δημοκρατία επικύρωσε την ουσιαστική εξαφάνιση της από τον πολιτικό χάρτη, σηματοδοτώντας το τέλος της μεταπολίτευσης.


ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Όταν ο ελεεινός ολετήρας – αυτό το περιφερόμενο υποκείμενο με την ανύπαρκτη εθνική συνείδηση – προθυμοποιήθηκε ν αποτελέσει το Δούρειο Ίππο σε βάρος της χώρας που μίσησε…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Στην οποία όμως έγινε πρωθυπουργός ελέω των πράσινων αυστραλοπιθήκων… Όταν αυτός ο ανεκδιήγητος πολιτικός γκαζοτενεκές, αναφωνούσε το περίφημο: «Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία», πολλοί γέλασαν περιοριζόμενοι να σχολιάσουν μόνο την ηλιθιότητα του ανδρός…


ΠΩΣ ΑΡΓΑ - ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας;

Tην πλήρη απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού,

Την υποβάθμιση της παιδείας.

Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.

Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.