MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτη εξέλιξη της μήνυσης βουλευτή κατά της Τρόικας!

Είναι πολύ σκοτεινοί οι διάδρομοι πολιτικής και δικαστικής εξουσίας.... τόσο σκοτεινοί, που μόνο μια εκρηκτική αστραπή, μπορεί να τις φωτίσει... που θα πάει... θα έρθει κι αυτή... ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Πόπη Σουφλή
Απίστευτη εξέλιξη είχε η πορεία της μήνυσης κατά των τροϊκανών Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, που κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, προσωπικά στον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, τον Ιανουάριο 2013, προκειμένου να αποσταλεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, πρωτοκολλώντας, ταυτόχρονα, για ενημέρωση και μόνο, αντίγραφο της μήνυσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. 
 

ΣΟΚ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ "Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της!"

Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη... προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.
Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπεδάφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές.
 

ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα κάνει πρωταθλητισμό στις αυξήσεις φόρων

Ανάμεσα στις χώρες με τη μεγαλύτερη αύξηση των φόρων βρέθηκε η Ελλάδα. Σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ, από το 2011 έως το 2012, οι μεγαλύτερες αυξήσεις φορολογικών εσόδων ως ποσοστό του ΑΕΠ σημειώθηκαν στην Ελλάδα και την Ουγγαρία, ενώ οι μεγαλύτερες μειώσεις σε Ισραήλ, Πορτογαλία και Βρετανία.