MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

LSE: "Τα MME εξαφάνισαν τους Έλληνες αγανακτισμένους"

ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ

Έρευνα αγγλικού πανεπιστημίου αναφέρει τον σκοτεινό ρόλο των ελληνικών ΜΜΕ για την διάλυση των περιβόητων "αγανακτισμένων" οι οποίοι στην ουίσα έπαψαν να υπάρχουν από το 2012 και μετά.

Σε έρευνα του την οποία δημοσιεύει για λογαριασμό του LSE ο συνεργάτης του ιστότοπου του πανεπιστημίου Χρήστος Κωστόπουλος, μελετά τον ρόλο των ελληνικών και βρετανικών εφημερίδων για το πως χαρακτήριζαν είτε θετικά είτε αρνητικά τους Αγανακτισμένους και μελετά την αλληλεπίδραση των κατηγοριών με την πολιτική. Οι εφημερίδες που έχει επιλέξει για την έρευνα του είναι η Ελευθεροτυπία, η Καθημερινή και το Βήμα από την Ελλάδα, ενώ από την Αγγλία διάλεξε την Telegraph και τον Guardian. 

Στρατηγικές για τον Παγκόσμιο έλεγχο της κοινωνίας

Παραπλάνηση, η βασική στρατηγική
 
Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι η απλούστερη μέθοδος εξασφάλισης της λειτουργίας ενός σιωπηλού όπλου και απόκτησης ελέγχου του κοινού είναι να το διατηρούν ασυντόνιστο και με άγνοια για τις βασικές αρχές του συστήματος από την μια, και συγχυσμένο, αποδιοργανωμένο, απογοητευμένο και διασπασμένο με πράγματα που δεν έχουν πραγματική σημασία, από την άλλη.

Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:

(1) Διαλύοντας το μυαλό τους, υπονομεύοντας την πνευματική δραστηριότητα τους, παρέχοντας μια χαμηλού επιπέδου δημόσια παιδεία (κρατώντας μόνο για την ελίτ την υψηλή γνώση) στα μαθηματικά, την λογική, τον σχεδιασμό συστημάτων και την οικονομία, και αποθαρρύνοντας την τεχνική δημιουργία.

Στο Ευρωδικαστήριο παραπέμπει την Ελλάδα ο επίτροπος Όλι Ρέν για μόλυνση της ατμόσφαιρας από σόμπες και τζάκια!

Του Κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ - πρ. Βουλευτή Β’ Αθηνών

Επί δύο χρόνια υπάρχει έντονη φιλολογία περί επικείμενης μείωσης του φόρου στο... πετρέλαιο θέρμανσης ώστε, αφενός μεν, να ζεσταθεί το «κοκκαλάκι» των Ελλήνων και αφετέρου, να εισρεύσουν χρήματα στα (επίσης «κοκκαλωμένα») κρατικά ταμεία. Επί 2 χρόνια ακούμε και ξανακούμε ότι «η τροϊκα αντιτίθεται» κλπ , επί 2 χρόνια παρακολουθούμε τους Ελληνες να καίνε στα τζάκια και στις σόμπες τους ξύλα παντός είδους , μαδέρια, σκουπίδια(!), μελαμίνες, ροκανίδια κλπ , αλλά κανείς από το(υποτίθεται «ευαίσθητο») Υπουργείο Περιβάλλοντος δεν συγκινείται.