MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Η Ελλάς βουλιάζει - Η αστική τάξη χρεοκόπησε, το συνολικό χρέος 539 δισ., ανεπαρκής ο θεσμικός ρόλος των τραπεζών

Η ΝΔ απέτυχε, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τελευταία φάση νεκρικής αποσύνθεσης και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το ντροπιασμένο ΠΑΣΟΚ του χθες.

Η Ελλάδα βουλιάζει. 

Την Ελλάδα του σήμερα την συνθέτουν 3 παράμετροι που αποδεικνύουν ότι η χώρα παρακμάζει, βουλιάζει και σίγουρα δεν συναρπάζει.

1) Η μεσαία αστική τάξη που κυριάρχησε τα τελευταία 20 χρόνια έχει σχεδόν χρεοκοπήσει.

Και οικονομικά χαμένοι και παγωμένοι και μολυσμένοι απο την αιθαλομίχλη - ΥΣΤΕΡΗΣΗ 600 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Το ποσό των 600 εκατομμυρίων ευρώ έχει χάσει το ελληνικό Δημόσιο από την εμμονή της μνημονιακής κυβέρνησης και του υπαλλήλου της τρόικας Γ. Στουρνάρα στη διατήρηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και του υψηλού ΦΠΑ στα καύσιμα. Κι αυτό συμβαίνει τη στιγμή που οι Έλληνες παγώνουν, καίγονται από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν, πεθαίνουν από τις αναθυμιάσεις των μαγκαλιών και απειλούνται με μόλυνση και καρκίνο απο την αιθαλομίχλη.