MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Τέρενς Κουίκ: Το Ελληνικό Κοινοβούλιο απαιτείται να λειτουργεί υπέρ των Ελληνικών εθνικών συμφερόντων

Η Ελληνική γη πληρώθηκε με αίμα και δεν υπάρχει νόμισμα για να την αγοράσει… 

Η ευθύνη των όσων συμβαίνουν στην Θράκη, βαρύνει αποκλειστικά τους πολιτικούς της χώρας 

Ερώτηση πρόκληση στον Σαμαρά για την Ελληνική προεδρία… 

Omerta...

Χαρείτε, από σήμερα είμαστε πρόεδροι των Ευρωπαίων Εγκληματιών. Έχουμε την μεγάλη τιμή να είμαστε η κεφαλή της μαφιόζικης οργάνωσης και ως αρχιμαφιόζοι θα πηγαίνουμε καβάλα στο άλογο πατώντας πάνω από πτώματα Ελλήνων που δεν κατάφεραν να αντέξουν την υπεροχή να είσαι Ευρωπαίος Εγκληματίας. 

Δεν είναι ειρωνεία των καιρών να πάρει η Ελλάδα την προεδρία, ήταν το κέρδος που θα είχαν οι εντόπιοι μαφιόζοι αφού κατάφεραν να έχουν στην ηγεσία της χώρας εγκληματίες, δοσιλόγους, ρουφιάνους και από κάτω έναν ξεδιάντροπο κομματικό λαό να φυλάει τις χλιδάτες γιάφκες της.. Η ελληνική ηγεσία έφθασε στο απόγειο της παγκόσμιας λοβιτούρας μέσα σε μόνο 4 χρόνια δραστηριότητας, ως ομάδα των πιο αποδοτικών εκκαθαριστών παγκοσμίως εν καιρώ ειρήνης.