MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 27,8% η ανεργία τον Οκτώβριο

Οριακή αύξηση κατά 0,1% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο κατέγραψε σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή η ανεργία τον Οκτώβριο που πλέον ανέρχεται στο 27,8%.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.387.520 άτοµα, ενώ ο οικονοµικά µη ενεργός πληθυσµός ανήλθε σε 3.360.513 άτοµα. 

Ποια στελέχη της ΝΔ καταζητούνται για αερο-δάνεια 500 εκ. ευρώ του ΤΤ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Καταζητούνται κορυφαία στελέχη της ΝΔ για το πελώριο σκάνδαλο τoυ Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), όπου κατηγορούνται για χορήγηση επισφαλών δανείων ("αέρος-αέρος", δηλαδή "δανεικά για αγύριστα") που φτάνει το ιλλιγιώδες ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ.


Mια πολιτική βόμβα, που εμπλέκει κυριολεκτικά κορυφαία στελέχη της ΝΔ έσκασε πριν από λίγό όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ – ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

Στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου, στο πλαίσιο σχετικής έρευνας που διενεργεί η Δικαιοσύνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί είναι σε βάρος μελών της διοίκησης της τράπεζας,μελών επιτροπών που ενέκριναν τα επισφαλή δάνεια αλλά και γνωστών επιχειρηματιών που τα έλαβαν.