MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Γ.Μαυραγάνης: «Καμία "βεβαιωμένη" οφειλή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις ΔΟΥ»!

Νέο απίστευτο σκάνδαλο συγκάληψης πραγματοποιείται αυτήν την ώρα από την συγκυβέρνηση. Ενώ τόσο καιρό είναι γνωστό ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ειδικά το ΠΑΣΟΚ) είναι "νεκρά" από πάσης φύσεως οφειλές, έρχεται τώρα ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης να δώσει "φιλί της ζωής" στα ετοιμοθάνατα μνημονιακά κόμματα, διαγράφοντας εντελώς όλες τις οφειλές τους προς την Εφορία!

Δεν υπάρχουν βεβαιωμένες οφειλές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς τις ΔΟΥ, σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης. Τίποτα, 0!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ: ΔΑΝΕΙΟ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΑΠΟ 4 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ 71 ΕΚ. ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΙΔΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ!

ΟΥΤΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΟ ΚΚΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ! 

Τι μπορεί να πάρει ένας έγκριτος εκδότης από 4 ανακεφαλαιοποιημενες με δημόσιο χρήμα τράπεζες; Δεν το βάζει ο νους σας… Μπορεί όμως να το καταλάβει η τσέπη σας που το πληρώνει. Δείτε με προσοχή: 98 εκατομμύρια Ευρώ κοινοπρακτικό (αναμένεται η έγκριση) 57 εκατομμύρια μετατροπή ατομικού δανείου σε… εταιρικό. 

Στη Δικαιοσύνη μόνο μία από 136 δικογραφίες κατά υπουργών από το 2009

Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Επισημαίνεται πως η υπόθεση Παπακωνσταντίνου θα είναι η δεύτερη από το 1974 υπόθεση υπουργού, καθώς είχε υπάρξει και η «δίκη Κοσκωτά».


Από τις 136 δικογραφίες κατά υπουργών που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή από το 2009 μόλις μία (αυτή του Γ. Παπακωνσταντίνου) έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, όπως προκύπτει από την γραπτή απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου σε ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου. 

H πιο διεφθαρμένη βουλή στην ιστορία της ελληνικής δημοκρατίας

Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Ίσως η ελληνική βουλή με την παρούσα σύνθεσή της να αποτελεί την πιο διεφθαρμένη βουλή στην ιστορία της ελληνικής δημοκρατίας.

Φασίστες, νταβατζήδες, βίζιτες, εκβιαστές, ηλίθιοι, επαγγελματικά αποτυχημένοι και πάσης φύσεως σούργελα της ελληνικής κοινωνίας- τα οποία φυσικά είναι και ο καθρέφτης μας- κυκλοφορούν ανάμεσα στους 300.

Κουρασμένη Γερμανία: Aντώνη, κλείσε στη φυλακή τους Έλληνες ολιγάρχες!

Αντώνη διάλεξε: ή θα κλείσεις φυλακή τους ολιγάρχες ή θα οδηγήσεις την χώρα σου έξω από το ευρώ και σε περιπέτειες που αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να τις υπολογίσει...

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν είχε επιχειρήματα να υπερασπισθεί το αντίθετο. Η φωνή της Μέρκελ ακούγονταν άλλωστε τόσο κουρασμένη-είχε και το γνωστό ατύχημά της-που δεν άφηνε περιθώρια στον Σαμαρά να παρέμβει με ένα "αλλά". Έτσι εκείνη συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Το τηλεφώνημα ήταν δική της πρωτοβουλία και έγινε για τις ευχές τόσο για το νέο έτος όσο και για την ανάληψη της προεεδρίας της E.E. από την Αθήνα.

Τα ΜΜΕ των θαλασσοδανείων ανησυχούν για την χώρα

Ξαφνικά, από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, εφημερίδες και κανάλια, ακούμε ότι κινδυνεύει η χώρα από το κλίμα που έχουν δημιουργήσει τα απανωτά σκάνδαλα και οι συνεχείς παρεμβάσεις της Δικαιοσύνης.

Πάρτε για παράδειγμα τα Νέα του Σαββάτου που αναφέρουν ότι οι ευρωεκλογές βρίσκονται σε δικαστικό ναρκοπέδιο και μια βόμβα βρίσκεται κάτω από την κάλπη.