MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Προβόπουλος: «Τέλος το ρευστό από τις τράπεζες -Αναζητήστε άλλες πηγές χρηματοδότησης»

Γιώργος Παππούς

Ορθά-κοφτά έκοψε ο Διοικητής της Τράπεζας την... όρεξη όσων περιμένουν ρευστό από τις τράπεζες για την επανεκκίνηση της οικονομίας, καθώς ο Γιώργος Προβόπουλος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αναζητήσουν από αλλού τους αναγκαίους πόρους για την ανασύνταξη τους.



Βρετανός Ευρωβουλευτής την πέφτει στον Σαμαρά: «Το κόμμα σας δεν είναι Νέα Δημοκρατία, είναι No Democracy»

Δεν ήταν η πρώτη, ούτε και η τελευταία φορά που ο ηφαιστειώδης Βρετανός Ευρωβουλευτής, Νάιτζελ Φάρατζ άστραψε και βρόντηξε εντός του Ευρωκοινοβουλίου. Αυτή τη φορά τα βέλη του αφορούσαν τον Ελληνα Πρωθυπουργό και τα σχόλιά του ήταν καταιγιστικά.
 

Ομολογία Ολι Ρεν: Η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο για να σωθεί η Ε.Ε.

Να λοιπόν που η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και οι πρωταγωνιστές ενός εγκλήματος -που δεν το αντέχουν ούτε οι ίδιοι- ομολογούν με κυνικότητα το έγκλημά τους. 

Με απλά λόγια, η Ελλάδα καταστρέφεται για να σωθούν εκείνοι που αποφάσισαν την καταστροφή της για να διασωθούν οι ίδιοι, εκείνοι που την συκοφαντούν διεθνώς για να κρύψουν τις δικές τους βρωμιές, εκείνοι που την δολοφονούν ως χώρα επειδή το ένστικτο τους επιτάσσει να καταστρέφουν και όχι να δημιουργούν, αν χρειαστεί και δημιουργώντας εκατόμβες πτωμάτων...