MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Θεοχάρης δίνει μπόνους στον …εαυτό του! Δεν μπορεί να τα ζούμε αυτά…

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ. ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CYBORG.

Νόμιμο, ηθικό ή τίποτα από τα δύο; Πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το γεγονός ότι ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, δίνει πρακτικά… μπόνους στον εαυτό του για τα έσοδα της Γενικής Γραμματείας;

Βόμβα έτοιμη να εκραγεί τα κόκκινα δάνεια

Μπορεί να μιλάμε όλοι τις τελευταίες ημέρες για τα «θαλασσοδάνεια» των τραπεζών σε επιχειρηματίες, υπάρχουν όμως, και τα δάνεια που δόθηκαν σε ιδιώτες και τα οποία πλέον αποτελούν βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Και αν δε γίνει κάτι άμεσα τότε ούτε το πρωτογενές πλεόνασμα, ούτε η φυγή της τρόικας και η έξοδος από το Μνημόνιο θα σώσει την Ελλάδα.

Οι ραγδαίες αλλαγές στον Μεσανατολικό χάρτη και η Ελλάδα

Η ιστορική γεωστρατηγική στροφή του Ισραήλ προς τη Ρωσία, η αποστασιοποίηση των ΗΠΑ και οι πρώτες επιπτώσεις στη χώρα μας.

Είναι αλήθεια, πως ούτε ο μακροχρόνιος σχεδιασμός μάς είναι ο αγαπητός, ούτε η επίδειξη 

ενδιαφέροντος για όσα συμβαίνουν στην γειτονιά μας, και τα οποία αργά ή γρήγορα θα έχουν επιπτώσεις στην χώρα μας. Γνωρίζω πως το ενδιαφέρον περιορίζεται στην πορεία των σχέσεών μας με τα γειτονικά κράτη, αλλά γνωρίζω επίσης πως έχουμε χρέος να βάλουμε το ξυπνητήρι να χτυπάει, επειδή πάλι θα τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα.

«Αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυβέρνηση δωσίλογων»: Επιστολή-φωτιά από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων

«Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:

 

Ελληνοσκεπτόμενος

Η ταχύτητα με την οποία αλλάζουν τα πράγματα για την χειραγώγηση της ευρωπαϊκής μάζας ξεπερνάει και την ταχύτητα του φωτός. 

Ξαφνικά στο κράτος-μέλος Ελλάδα από χθες ξεχάστηκαν τα Μνημόνια- Αντιμνημόνια, τα εντός - εκτός Ευρώπης, τα δραχμή-ευρώ και περάσαμε στον Ευρωσκεπτικισμό και τον Ευρωπαϊσμό. 

Καμμένος: Προβόπουλε σε ρωτάω τώρα αυτά που θα σε ρωτούν αύριο στο δικαστήριο.

Σφοδρή επίθεση Καμμένου κατά Προβόπουλου για την οικονομία 

Επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της συζήτησης στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής επί της… Ενδιάμεσης Έκθεσης της ΤτΕ για τη Νομισματική Πολιτική 2013.