MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Ενώ ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης έχει φτάσει στο ζενίθ με την «Ξηρακιάδα» την «Τσιπροθρησκεία» και την «Χρυσαυγιάδα» ως πρώτες ειδήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν την «υποβρυχιάδα» και την «Φιλιππιάδα», το σύστημα δουλεύει κανονικά το πρόγραμμά του.

Από την μία ο ΣΑΜΑΡΑΣ με την θέση του Ευρωπροέδρου να ολοκληρώνει την Συνθήκη της Λισσαβώνας προωθώντας την Τραπεζική Ένωση της Ευρώπης, και από την άλλη ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ με τον «κλωνοποιημένο» Θεοχάρη, να «φροντίζουν» για την καταγράμμα εφαρμογή των μνημονιακών συμβάσεων και να οριστικοποιούν την φορολογική αφαίμαξη των τελευταίων υπαρχόντων από τον Ελληνικό λαό.

Η ΑΠΕΧΘΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ..!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ..!!!!

Μόνο 5% το απεχθές χρέος και ευτυχία στο ευρώ βλέπει ο Γ. Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ

Την μαγική γυάλα του χρέους φαίνεται ότι διαθέτουν ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν ποιο τμήμα του χρέους είναι απεχθές και συνεπώς ο ελληνικός λαός δεν οφείλει να το πληρώσει.

Στην Εθνική τράπεζα χάθηκαν 6,63 δισ. και ουδείς διαμαρτύρεται!

Μια απίστευτη οικονομική τραγωδία έχει συντελεστεί στην Ελλάδα και ουδείς διαμαρτύρεται.

Όλοι επικεντρώνονται στο σκάνδαλο των 345 εκατ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και σκοπίμως ή μη αγνοούν πως χάθηκαν 6,63 δισεκ. ευρώ.

Τα 6,63 δισεκ δεν αποτελούν μια εικασία ή υποκειμενική προσέγγιση αλλά μια πραγματικότητα. 

Πολιτικοί, δικαστές και ένστολοι, είναι ο σκληρός πυρήνας του κράτους. Οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι.

Έχει δίκιο το Συμβούλιο της Επικρατείας όταν λέει στην απόφασή του (σύμφωνα με τα ΜΜΕ), ότι είναι αντισυνταγματική η περικοπή των αποδοχών των ενστόλων, με το σκεπτικό ότι οι ένστολοι (αστυνομικοί και στρατιωτικοί) κατατάσσονται στον σκληρό πυρήνα του κράτους. Αυτή είναι η νομική του άποψη, προκειμένου να κηρύξει αντισυνταγματική την σχετική υπουργική απόφαση.

Eurostat: Αυξήθηκε το χρέος της Ελλάδας από 300,1 δισ. ευρώ στα 317,3%!

Παρά τα σκληρά μέτρα λιτότητας και την ύφεση που μαστίζει την Ελλάδα, το δημόσιο χρέος όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε στο τρίτο τρίμηνο του 2013, με την αύξηση συνολικά σε έναν χρόνο να αγγίζει το 19,5%.
 

Βρώμα και δυσωδία: Τράπεζες έβγαζαν λεφτά στο εξωτερικό με ΑΦΜ ανυποψίαστων πελατών τους !

Γεωργός από την Κρύα Βρύση Γιαννιτσών, επιστρέφοντας στο σπίτι του ειδοποιήθηκε από τον γαμπρό του ότι καλείται από το ΣΔΟΕ προκειμένου να δικαιολογήσει ποσά ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να είχε εμβάσει σε Ολλανδία και Ισπανία. 

Η μοναδική συναλλαγή που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή με την Εμπορική Τράπεζα ήταν ένα στεγαστικό δάνειο 20.000 ευρώ. Από τα στοιχεία που προσκόμισε αλλά και τον έλεγχο του ΣΔΟΕ αποδείχτηκε ότι το ΑΦΜ του είχε χρησιμοποιηθεί και ότι πραγματικός αποστολέας των 9 εκατ. ήταν... τα Ναυπηγεία Ελευσίνας !