MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Και "γερμανικό" κόμμα στις ελληνικές εκλογές!

ΜΕ Γ.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ

Eδώ που φτάσαμε, έμελλε να το δούμε και αυτό: "Γερμανικό" κόμμα να κατεβαίνει σε ελληνικές εκλογές!

Ο ευρωβουλευτής της Γερμανίας, με το κόμμα των φιλελευθέρων, Γιώργος Χατζημαρκάκης που στήριξε με "νύχια και με δόντια" την πολιτική του Βερολίνου στην Ελλάδα από το 2009 και μετά, κατέρχεται υποψήφιος με "φιλοευρωπαϊκό" κόμμα το οποίο θα ονομάζεται "ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"!

Η Τρόικα απειλεί ... Πάρτε όλα τα μέτρα, αλλιώς δεν θα υπάρξει συμφωνία

Την εφαρμογή του συνόλου των μεταρρυθμίσεων, που προτείνει ο ΟΟΣΑ, για την άρση των στρεβλώσεων στην ελληνική οικονομία, θέτει ως προϋπόθεση η Τρόικα για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, με επιστολή που έστειλε χθες στους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Ολοταχώς προς μαζική στάση πληρωμών από τους πολίτες προς το κράτος

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ

Η χώρα μας βρίσκεται υπο διάλυση & η παρανοϊκή κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει κάθε παρανοϊκό μέτρο, εκβιασμό και μέθοδο ώστε να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τους πολίτες. Μέχρι και η τροχαία μετατρέπεται σε φοροεισπράκτορα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΩΦ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

(Ivan Petrovich Pavlov, 1849-1936) Κατ΄αρχήν υπήρξε ο Παυλώφ. Ρώσσος επιστήμονας που τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ της Ιατρικής το 1904, για τις έρευνές του πάνω στην φυσιολογία του πεπτικού συστήματος.

Ο Παυλώφ έγινε γνωστός κυρίως για τις έρευνες και μελέτες που έκανε με πειράματα σε σκύλους και με θέμα «Τα Εξηρτημένα Αντανακλαστικά».

Απέδειξε δηλαδή πως είναι δυνατόν να ρυθμιστεί η συμπεριφορά του σκύλου (αντικειμένου της μελέτης), με κατάλληλα εξωτερικά ερεθίσματα.

Οι θεωρίες του μπορούν έχουν εφαρμογές σε μεμονομένα άτομα, σε ομάδες ατόμων αλλα ακόμα και σε μάζες και πληθυσμούς ολόκληρους.

Ο τζάμπα μάγκας...

Κατάργηση του κατώτατου μισθού για νέους, έως ένα έτος από τη πρόσληψή τους, προκειμένου να δίνεται ισχυρό κίνητρο στις επιχειρήσεις και προγράμματα επιδότησης, προτείνει το ΚΕΠΕ, που του το πρότεινε η τρόϊκα! 

Δεν έχει κλείσει χρόνος που "αυτός που νομίζει πως είναι πρωθυπουργός", δεσμεύτηκε για το ύψος (ή το βάθος;) του κατώτατου μισθού.

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο για την ποιότητα του ανδρός (μη χ@σω!) περιττεύει! 

Είστε Παρακράτος

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου 

Ρατσιστική επίθεση από το τελευταίο αποκούμπι του δέχθηκε ο Ελληνικός λαός. Από την ίδια την Δικαιοσύνη. Δεν είναι όλοι ο “σκληρός πυρήνας” του Κράτους σύμφωνα με την απόφαση που πήραν για την επιστροφή μισθών για τους ένστολους. Δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια, λοιπόν. Ο σκληρός πυρήνας αυτού του μέλους-Κράτους είναι οι πολιτικοί, οι ένστολοι και οι δικαστές. Οι τρεις ανώτερες εξουσίες σε βάζουν στην θέση σου, λαέ. Είσαι η φλούδα του μέλους-Κράτους της ΕΕ. Είσαι η φλούδα που θα πεταχτεί στα σκουπίδια της ιστορίας. 

Η Ελλάδα στο "βούρκο" των μνημονίων όταν Ισπανία-Πορτογαλία αποτινάσσουν το ζυγό

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ...

Η Ελλάδα βουλιάζει στο βούρκο των μνημονίων όταν όλες οι υπόλοιπες χώρες που μπήκαν σε καθεστώς οικονομικής επιτήρησης βγαίνουν στο ξέφωτο. Η Ιρλανδία προηγήθηκε, η Ισπανία ακολούθησε και έρχεται εντός των επομένων μηνών η σειρά της Πορτογαλίας να διώξει την τρόικα.