MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Από τα Ίμια στο ΔΝΤ: Το πρώτο βήμα του Αρχιερέα της διαπλοκής για την εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας.

Ενώ οι Τούρκοι αλώνιζαν, ο Σημίτης κοιμόταν με ωτασπίδες και δεν άκουγε τα τηλεφωνήματα!

Του Μάρκου Μουζάκη

Ήταν μια μακρά νύχτα για τον Ελληνισμό η άγρια νύχτα της 30ης προς την 31η Ιανουαρίου του 1996.

Τα όσα τότε συνέβησαν, οι χειρισμοί της κυβέρνησης Σημίτη (η οποία, κατά σύμπτωση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης τα μεσάνυχτα της 31ης Ιανουαρίου…) στη μεγάλη «κρίση των Ιμίων», έχουν αφήσει βαθιά σημάδια στο σώμα της πολύπαθης χώρας μας. Είναι πολλοί όσοι ισχυρίζονται, πως αυτή η μοιραία νύχτα ήταν η αφετηρία της ντε φάκτο νομιμοποίησης των τούρκικων αξιώσεων για την ύπαρξη «γκρίζωνζωνών» στο Αιγαίο.

ΕΛΣΤΑΤ: Νέα μείωση 8% στα εισοδήματα των νοικοκυριών

Μείωση της τάξης του 8% σημείωσαν τα εισοδήματα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά (ΜΚΙΕΝ) το γ' τρίμηνο του 2013, από τα 33 δισ. ευρώ σε 30,4 δισ. ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. 

Νέο χτύπημα στη ΝΔ: Συνελήφθη η σύζυγος Γιακουμάτου για φοροδιαφυγή

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΑΣΥΛΙΑΣ
 
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου,, Ελένη, καθώς διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική αστυνομία, σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος», τον οποίο διατηρούν στο Ψυχικό ο κύριος και η κυρία Γιακουμάτου, διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής. 

Καταπέλτης ο επιχειρηματίας Γιώργος Φλωράς για Χατζηδάκη και καρτέλ

ΑΡΘΡΟ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Aπό τον Γιώργο Φλωρά

(Μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών)

Φυσικά κ. Χατζηδάκη με τάματα στην Παναγία δεν πέφτουν οι τιμές. Αυτό οφείλατε να το γνωρίζετε ως τόσα χρόνια Υπουργός για τα θέματα του Ανταγωνισμού.

Οι τιμές πέφτουν όταν λειτουργεί ο ελεύθερος ανταγωνισμός. Για να λειτουργεί ο ελεύθερος ανταγωνισμός πρέπει να λειτουργεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού, να συλλαμβάνει τα κάθε είδους καρτέλ στην ώρα τους.