MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στα 13,5 δισ ευρώ "φούσκωσαν" τα χρέη προς το ΙΚΑ - Μέσα στο β' εξάμηνο του 2013 62.520 νέοι οφειλέτες

Ελάχιστοι κάνουν ρύθμιση

Η παρατεταμένη ύφεση σπρώχνει ολοένα περισσότερους επαγγελματίες να τηρήσουν στάση πληρωμών έναντι των ασφαλιστικών Ταμείων παρά την απειλή των τσουχτερών προστίμων, των συλλήψεων και των ποινικών διώξεων.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο β' εξάμηνο του 2013 κατεγράφησαν 62.250 νέοι οφειλέτες στο ΙΚΑ φθάνοντας συνολικά στο τέλος της χρονιάς τους 413.667.

Ιστορικές εξελίξεις: Η μήνυση του Δημήτρη Αντωνίου στην τακτική δικαιοσύνη!

Καταιγιστικές και Ιστορικές Εξελίξεις.

Η μήνυση στον Τακτικό Ανακριτή (αρ.97 Συντ.). Κατηγορούμενοι, εκτός του ΓΑΠ και οι Λ. Παπαδήμος και Α Σαμαράς.

Πριν δύο χρόνια σας είχαμε γράψει (εδώ) ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν!

Οι σύγχρονοι Κεμαλοναζί του Αντώνη Σαμαρά

Ο νόμος για τις δημεύσεις περιουσιών για χρέη από 300 ευρώ και άνω, είναι ακριβές αντίγραφο του νόμου με τον οποίο το τουρκικό κράτος δήμευσε τις περιουσίες των Κωνσταντινουπολιτών το 1942!

Από την πρώτη ημέρα που υπογράφηκε το μνημόνιο το 2010, όσοι μελέτησαν καλά τις μεθοδεύσεις του, κατάλαβαν εγκαίρως ότι ο στόχος του δεν ήταν η «σωτηρία» της οικονομίας, αλλά η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και η καταλήστευση του πλούτου της χώρας.

Το πείραμα...

Κι ενώ οι φωνές των διεθνών Νόμπελ οικονομίας σμίγουν με αυτές των ντόπιων καθηγητών Συνταγματολόγων, καθώς και μ' αυτές μέσα στο ίδιο το ευρωκοινοβούλιο, εναντίον αυτού που συντελείται σήμερα στην χώρα μας, το "κοινό μυστικό" του πειράματος της νέας Παγκόσμιας Τάξης, που έχει σαν πειραματόζωο την πατρίδα μας, δεν φαίνεται ν' αποτελεί πιά μυστικό. 

Το πείραμα αφορά την πλήρη υποδούλωση και υποταγή μιάς χώρας, χωρίς συνθήκες πολέμου (αλλά όχι και χωρίς αίμα), στα κατά τόπους οκονομικά κέντρα. Στην περίπτωση της Ευρώπης, στην Γερμανία... 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ : ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ .....

Oι δημοσκοπήσεις «πέφτουν» σαν το χαλάζι… 

Μέσα σε μια τέτοια νεροποντή βολιδοσκοπικής ασυδοσίας οι «στημένες» δημοσκοπήσεις αποτελούν τον κανόνα: Είναι ο τζόγος των «νταβάδων» για την προώθηση των πολιτικών τους παιχνιδιών.

Το δημοσκοπικό θέατρο είναι μέρος της συνολικής καθεστωτικής σκηνοθεσίας και έχει όλα τα χαρακτηριστικά (στημένα σκηνικά) που παρατηρούμε και στα σήριαλ της «τρομοκρατίας» και της «διαφθοράς», με κυρίαρχα: