MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Οι Αμερικανοί ξέρουν ακριβώς τις μίζες που δόθηκαν στην Ελλάδα

Έχουν καταγράψει μέχρι και την τελευταία δεκάρα 

Αναπτύχθηκε «βιομηχανία παρακολουθήσεων» σύμφωνα με τον Σνόουντεν 

Την περασμένη εβδομάδα, ο… μισός πλανήτης συζητούσε τις νέες αποκαλύψεις του αμερικανού πράκτορα Έντουαρντ Σνόουντεν. Ανάμεσα στις άλλες «βόμβες» που έριξε ο Σνόουντεν, πέρασε μάλλον… απαρατήρητη αυτή για την βιομηχανική κατασκοπία, που αφορά άμεσα και έμμεσα την Ελλάδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το Σκάνδαλο Max Merten και οι Απλήρωτες Γερμανικές αποζημιώσεις!!!!!!

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Οι ανιστόρητοι νεοέλληνες δεν γνωρίζουν εκτός πολλών σημαντικών για την επιβίωση τους, ούτε και τα γεγονότα του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα. Όμως ξέρουν τα σκυλάδικα, να βγάζουν τα προσωπικά τους στην φόρα σε όλα τα κοινωνικά
δίκτυα και να χειρίζονται το iPhone! Αναλύω παρακάτω με την βοήθεια των εφημερίδων, (όλα αυτά που διαβάζεις έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο τύπο αλλά και στον ηλεκτρονικό, αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο) το γιατί δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Το ποσόν που μας χρωστάει η Γερμανία φθάνει με τον μέσο τόκο στο 1 τρισεκατομμύριο σήμερα !!!

Γερμανοί και ΔΝΤ έτοιμοι να αρπάξουν τις περιουσίες μας!

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 

Σοκ προκάλεσε ακόμη και στην ίδια τη Γερμανία η πρόταση της Μπούντεσμπανκ, της κεντρικής τράπεζας της ηγεμονικής χώρας της ΕΕ, όταν μια χώρα βρίσκεται σε οικονομική κρίση, αντί να τη δανείζουν (με το αζημίωτο, φυσικά) οι χώρες της Ευρωζώνης και η ΕΚΤ, να επιβάλλει έναν έκτακτο φόρο 10% στις καταθέσεις όλων των πολιτών της, στην ακίνητη περιουσία τους και σε όλα τα ομόλογα ή μετοχές που κατέχουν. Να αρπάζουν δηλαδή οι κυβερνήσεις της Ευρώπης ένα σοβαρό τμήμα της περιουσίας των πολιτών τους! Καλύτερα να καταληστεύει κάθε κυβέρνηση τον λαό της παρά να δανείζεται από τους Γερμανούς και την ΕΚΤ!