MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η τρόικα έχει ισοπεδώσει όλα τα δικαιώματα των Ελλήνων

Στενός συνεργάτης του «Ιδρύματος Φρίντριχ Έμπερτ», κατηγορεί την τρόικα για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων! 

Την άποψη ότι η τρόικα, με ορισμένους όρους που επέβαλε στην Ελλάδα στο πλαίσιο των μνημονίων, παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, αναπτύσσει ο Αντρέας Φίσερ-Λεσκάνο, καθηγητής του Ευρωπαϊκού Δικαίου στο πανεπιστήμιο της Βρέμης και στενός συνεργάτης του «Ιδρύματος Φρίντριχ Έμπερτ», σε έκθεση που συνέταξε με εντολή της αυστριακής και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συνδικάτων και του αυστριακού εργατικού επιμελητηρίου. 

Και ξαφνικά, η ελληνική ΑΟΖ γίνεται... μικρότερη!

Αιγύπτιοι και Τούρκοι «εξαφανίζουν» ντε φάκτο το Καστελλόριζο
Μοιράζουν «οικόπεδα» με ύποπτη σιωπή της Αθήνας

Χάρτης της Αιγύπτου δημιουργεί θαλάσσια «σύνορα» με την Τουρκία

Οι «τζάμπα μάγκες» της κυβέρνησης δεν τα βρίσκουν ούτε με την Ιταλία και γράφουν την δική τους μαύρη ιστορία εις βάρος της Ελλάδας! 

Αποκαλυπτικά στοιχεία του Reuters για τον Προβόπουλο!

Τα έχουν φάει όλα!!! 

Τα Γκόλντεν-μποις, οι συμβουλάτορες, οι ΜΚΟ, οι ανεξάρτητες αρχες, τα ιδρύματα των εκαστοτε εθνοσωτήρων πρωθυπουργων κλπ, τα εκαστοτε μουσεία και τα μέγαρα των Ημετέρων, οι θεωρητικοί καθηγηταδες εν γενει, και πρωτοι απ΄ ολους οι μιζαδόροι – πολιτικάντηδες με τα λαμογια της αυλης τους, το κ(υ)νοβουλιο, οι β(ο)λευταδες και οι Παρατρεχάμενοι τους, οι χορηγίες σε ανα-ξιοπαθουντα και εχθρικά κρατη (!;!), οι αλόγιστες εισαγωγές ειδων που Κατασκευαζουμε εδω…. και ακόμη περισσότερα, που τα φορτωνουν όλα στις πλατες μας …