MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μυστική επιστολή της Εurostat αποκαλύπτει το μαγείρεμα του χρέους απο Γεωργίου - Παπακωνσταντίνου - Παπανδρέου!

Μια απίστευτη αποκάλυψη απο τον Πόρτα-Πόρτα και το Ολυμπία σύμφωνα με την οποία αποκαλύπτεται ότι ο πρώην υπουργός οικονoμικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου ζήτησαν "αναδρομικό μαγείρεμα" του Χρέους τον Οκτώβριο του 2010, επικαλούμενοι τα swaps της Goldman Sachs! Μιλάμε για το περίφημο swap του Χριστοδουλάκη που ξεκίνησε τη σχέση μας με τον όλεθρο.


Περί βαρβάρων

του Γιάννη Λαζάρου

Κάποια κορόμηλα δεν καταπίνονται. Κάποια ανθρωπάκια που δεν γουστάρεις να τους δίνεις σημασία έρχεται η στιγμή που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και χτυπάν εκεί που δεν μπορείς να το αφήσεις κι αυτό να περάσει.

“Οι τροϊκανοί θα φύγουν. Και τότε εμείς τι θα κάνουμε; Τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους;” τόλμησε να ξεστομίσει ο υπουργός του πιο ευαίσθητου τομέα ενός Κράτους που δεν είναι άλλος από την Υγεία. Το υποανθρωποειδές τελικά δεν πρέπει να το χλευάζεις, πρέπει να του χώνεις σφαλιάρα για να πηγαίνει στην θέση που πάντα ήταν: Στον πάγκο της ζωής να μαζεύει κάνα ψίχουλο με τις ψευτολαμογιές του απλά γιατί πρέπει να ανεχόμαστε και τους ψυχικά αναπήρους, τους ανύπαρκτους άεργους. 

Δαίμονες..

Μην αναρωτιέστε πού είναι κρυμμένος, πού καιροφυλακτεί ο σκληρός πυρήνας του ΠαΣοΚ, αυτό που συνηθίσαμε να λέμε DNA ΠαΣοΚ, βαθύ ΠαΣοΚ.

Όχι, δεν είναι στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και το αθλιότερο υποκείμενο που γέννησε η πολιτική ζωή αυτού του τόπου, μετά βέβαια τον ιδρυτή του ΠαΣοΚ:
Στους ''58'', ή ..Ελιά, 

.. ή όπως αλλοιώς θα ονομαστούν για να κρυφτούν όπως οι βρυκόλακες και οι δαίμονες, περιμένοντας τα βαθειά μεσάνυχτα της πατρίδας, για να βγουν απ' τους τάφους τους, να συνεχίσουν το αιμοδιψές τους έργο.