MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Το 61% του δημοσίου χρέους δημιουργήθηκε για να σωθούν οι τράπεζες...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε, σε πολλούς, η είδηση για την τεράστια κερδοφορία που ανακοίνωσαν για το Α' εξάμηνο του έτους οι τέσσερις...

λεγόμενες «συστημικές» ελληνικές τράπεζες.

Αυτές που – κατά τα άλλα – οι κυβερνώντες ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήριζαν περίπου ως... αναξιοπαθούσες, ενώ μια ενδεχόμενη χρεοκοπία τους θα ισοδυναμούσε, όπως έλεγαν, περίπου με καταστροφή της χώρας, αν όχι με έναν νέο ...κατακλυσμό του Νώε! 

Πως να συμπληρώσετε σωστά την φορολογική δήλωση!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

Με βάση τα νέα δεδομένα
-Αυξάνεται ο φόρος σε όλους 

-Καταγράφονται όλες οι καταθέσεις. Οι τραπεζικές καταθέσεις από φέτος θα συμψηφίζονται με οφειλές στην εφορία. , ενώ όσοι χρωστούν θα πρέπει να το σκεφθούν πολύ.

Διαφθορά και Διαπλοκή: Οικονομική ελίτ, ΜΜΕ, πολιτική ελίτ!!!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός 

Η πηγή του προβλήματος από την οποία πηγάζουν όλα τα κακά της χώρας μας είναι γνωστή πια σε όλους, και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Όταν όμως την πηγή αυτή την κατονομάζουν επίσημα δικαστικά χείλη και μάλιστα αναλύουν και τον τρόπο λειτουργία της, θα περίμενε κανείς να γίνει πολιτικός σεισμός στην Ελλάδα… Όμως δεν έγινε τίποτα. Άκρα του τάφου σιωπή. Τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αλλά υπάρχει εξήγηση για αυτό. Και τα δύο αυτά είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την πηγή του προβλήματος και προφανώς συνεργάζονται αγαστά!!!