MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Στοιχεία «φωτιά» για τους τραπεζίτες αποκάλυψε στη Βουλή ο αντεισαγγελέας Α.Π. Παναγιώτης Νικολούδης!

— Στοιχεία φωτιά για κυκλώματα εσωτερικής καταλήστευσης των τραπεζών που την περίοδο 2007-2009 ανέπτυξαν ένα νέο είδος εγκληματικότητας με πρωταγωνιστές τις ίδιες τις διοικήσεις τους παρουσίασε την Πέμπτη στη Βουλή ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Παναγιώτης Νικολούδης.

Καζάκης: «Η Ευρώπη θα διαλυθεί και μάλιστα με πόλεμο...» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αποπληθωρισμός θα οδηγήσει σε βίαιες εξεγέρσεις...

Η ευρωζώνη οδηγείται σε διάλυση καθώς έχει γονατίσει ο αποπληθωρισμός σοβαρές οικονομίες όπως της Γαλλιας και της Ιταλίας, ενώ για την Ελλάδα η επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα είναι εκτός από θέμα επιβίωσης και θέμα Εθνικής ανεξαρτησίας.

Βόμβα EBEA: Οι έξι στους 10 φορολογούμενους δεν μπορούν να πληρώσουν την Εφορία

Σχεδόν 6 στους 10 φορολογούμενοι εκτιμούν ότι δεν θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις για το 2014, σύμφωνα με έρευνα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών . Η έρευνα διενεργήθηκε από την ALCO, διεξήχθη μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας 18 και άνω από όλη την Ελλάδα, το χρονικό διάστημα μεταξύ 28 Φεβρουαρίου - 02 Μαρτίου 2014.

Free Europe

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Η Ευρώπη έχει αλωθεί
από τους μαφιόζους τοκογλύφους...
...oι κακοποιοί, νίκησαν τους στρατηγούς.
Χρειάστηκαν...
...τρεις παγκόσμιοι πόλεμοι,
...δεκάδες εκατομμύρια νεκροί
...και περίπου εκατό χρόνια,
για να κατακτήσουν οι Αμερικανοί την Ευρώπη.

Στη σημερινή ναζιστική Γερμανία βρίσκεται η γιάφκα της συμμορίας.

Το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου βρήκε την Ευρώπη απόλυτα σοκαρισμένη. Μόλις είχε βιώσει την απόλυτη ανθρωποσφαγή. Στην εποχή εκείνη, που ήλπιζε ότι η τεχνολογία θα έλυνε όλα της τα προβλήματα, την είδε να "στήνεται" απέναντί της να την "πυροβολεί" χωρίς έλεος.