MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Βρέθηκε ο ρόλος της Ελλάδας στην Ε.Ε.: Θα γίνει το γηροκομείο της Γερμανίας !

Λίγο μετά την είσοδο της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, αγγλοσάξονες και δυτικοευρωπαίοι επενδυτές, θεωρώντας την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ιταλία, υπαίτιες για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, τις χαρακτήρισαν P.I.G.S.(γουρούνια), βασισμένοι στα αρχικά γράμματα των τεσσάρων χωρών.

Έρευνα του ΟΗΕ:Το 2100 θα έχουν απομείνει μόνο 2,5 εκατομμύρια Έλληνες!

Συντελείται γενοκτονία και εθνοκτονία εις βάρος του ελληνικού λαού και έθνους… 

Σήμερα έπεσαν στην αντίληψή του stephanosmytilineos.blogspot.gr τα παρακάτω στοιχεία. Διαβάστε τα προσεχτικά και αναλογιστείτε, πολύ σοβαρά, εάν σας αφορούν! 

Εάν δεν σας αφορούν συνεχίστε αυτό το χαβά της απάθειας και της ανοησίας σας. Δικαίωμά σας είναι να επιλέξετε την… αυτοκτονία. Εάν, όμως, μέσα σας έχει απομείνει ελάχιστος πατριωτισμός, ή έστω, ελάχιστο ένστικτο επιβίωσης, πάρτε επιτέλους τις αποφάσεις σας… 

Κεφαλικοί φόροι μέχρι το 2018

Νέα παράταση των έκτακτων εισφορών σε εισοδήματα και περιουσία ζητούν οι δανειστές

Η «θηλιά» της τρόικας και του μνημονίου παρατείνεται μέχρι το 2018, με τα περιοριστικά μέτρα και τις έκτακτες εισφορές να αποκτούν μόνιμα χαρακτηριστικά και την επιτήρηση της ελληνικής οικονομίας να περνά πλέον σε άλλα όργανα των πιστωτών.


Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και ο Στρατιωτικός Νόμος στις Η.Π.Α είναι κοντά

Γιατί ο χρυσός της Ουκρανίας μεταφέρθηκε από τη χώρα και κατατέθηκε στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ;

Γιατί δεν έχουν ασχοληθεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ και της Ε.Ε. τόσο με αυτό το γεγονός;


ΔΝΤ “Kάναμε ένα τεράστιο λάθος με την Ελλάδα!” Και οι κότες άλαλες!

Πρωτογενές πλεόνασμα και αλήθειες από το ΔΝΤ, στράγγισαν μια χώρα και την κατέστρεψαν την βύθισαν στην ύφεση και τώρα παραδέχονται αφού δεν βγαίνει να πάρουν προς το παρών κάτι άλλο από τον λαό της και λένε ανοικτά ότι έκαναν λάθος μέσω του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του IMF, και οι αντίδραση;

Του Κώστα Βουκελάτου

Οι κότες άλαλες!!! Αφού κερδοσκόπησαν σε βάρος μιας χώρας με τον χειρότερο τρόπο, σπρώχνοντας τους πολίτες της στην φτώχεια και στην ανέχεια και πολλούς χιλιάδες στην αυτοκτονία, ήρθε η ώρα της αυτοκριτικής από το ΔΝΤ χωρίς να ανοίξει μύτη γιατί οι κότες έμειναν για ακόμα μια φορά άλαλες!!!

25η Μαρτίου: Οι επαγγελματίες της δουλοφροσύνης γιορτάζουν την Ελευθερία και την ελευθεροφροσύνη!

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Σαν να λέμε, “οι βασιλόφρονες γιορτάζουν τη λαϊκή κυριαρχία” ή “οι χορτοφάγοι γιορτάζουν την κρεοφαγία” ή (ακόμη καλύτερο) “οι κομμουνιστές γιορτάζουν τον καπιταλισμό”!... Είναι ποτέ δυνατόν; Και όμως, είναι!!

Στην Ελλάδα του σήμερα, όλα είναι δυνατά. Από τη στιγμή που οι επαγγελματίες της δουλοφροσύνης (απαξάπασα η πολιτική ελίτ που συνθέτει την κομματοκρατία) μέσα από μία επιστημονικά μελετημένη και στημένη, πολυετή και εντονότατη προπαγάνδα, που έχει αλλοιώσει τις έννοιες των λέξεων και έχει νοθεύσει το περιεχόμενό τους και έχει πείσει, έτσι, το πόπολο, πως τελικά το ζητούμενο της ζωής του είναι το “όσα φάμε όσα πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας” , όλα είναι δυνατά!!!

Το τρικ των Γερμανών για να μην καταβάλουν αποζημιώσεις

Δεν έχουν υπογράψει συνθήκη ειρήνης με τη χώρα μας, προκειμένου να αποφύγουν την καταβολή των οφειλομένων, όπως ανέφερε ο Μανώλης Γλέζος.

Δεν έχουν υπογράψει συνθήκη ειρήνης με τη χώρα μας, προκειμένου να αποφύγουν την καταβολή των οφειλομένων, όπως ανέφερε ο Μανώλης Γλέζος

Του Γιάννη Μπασκάκη