MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Είκοσι χρόνια ετοίμαζαν πραξικόπημα στην Ουκρανία οι ΗΠΑ

Αυτό υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας των ΗΠΑ Σκοτ Ρίκαρντ μιλώντας στο δίκτυο Russia Today, εκτιμώντας ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εργάζονταν πάνω στο σενάριο των σημερινών εξελίξεων επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν ξοδέψει τεράστια χρηματικά ποσά.

«Μόνο από την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ ξοδεύτηκαν περί τα 5 δισ. δολάρια, ενώ η χρηματοδότηση παρόμοιων προγραμμάτων έχει γίνει και από τον Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει ξοδέψει τα τελευταία 30 χρόνια πάνω από 10 δισ. ευρώ», δήλωσε ο Ρίκαρντ.

Έρχονται αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ – Γιατί μπαίνει «καπέλο» 5 ευρώ

Αύξηση του τέλους χρηματοδότησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κατά 5 ευρώ ανά μεγαβατώρα για το 2014, προβλέπεται στις διατάξεις για την εξάλειψη του ελλείμματος του λογαριασμού….

ΑΠΕ που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Το τέλος ΕΤΜΕΑΡ καθορίζεται από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η οποία ήδη με απόφασή της προχώρησε σε υπερδιπλασιασμό του για όλες τις κατηγορίες καταναλωτών, με ισχύ από την προσεχή Τρίτη 1η Απριλίου. Το τέλος πληρώνεται από τους καταναλωτές μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. 


1,33 δισ. ευρώ επιπλέον φόροι για τα εισοδήματα του 2013!

Πρόσθετο φόρο εισοδήματος 1,33 δισ. ευρώ έναντι του 2013 θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι με τα νέα μέτρα-σοκ που ισχύουν από φέτος. Συνολικά οι Ελληνες καλούνται να πληρώσουν 12,908 δισ. ευρώ μέσω των φετινών φορολογικών δηλώσεων (εισοδήματα 2013), από 11,575 δισ. πέρυσι. Ανεξαρτήτως του χρόνου υποβολής της φορολογικής δήλωσης, όλοι οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν τον φόρο εισοδήματος σε τρεις διμηνιαίες δόσεις. 

Ρεκόρ στα χρέη των χωρών παγκοσμίως

Φέτος, το συνολικό δημόσιο χρέος των μεγαλύτερων αναπτυγμένων οικονομιών του κόσμου θα υπερβεί τα επίπεδα - ρεκόρ του τέλους του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου, αυξάνοντας την πίεση στις κυβερνήσεις που πρέπει να το αναχρηματοδοτούν, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ - Πάνω από 213 δις ευρώ θα πληρώνουμε μέχρι το 2060!

Ολόκληρη η αλήθεια που κρύβουν από το λαό! Πώς τα «κοράκια» κέρδισαν πακτωλό χρημάτων αγοράζοντας ομόλογα ελληνικού χρέους με τιμές από 40% εως 70% και θα πληρωθούν στο 100%.

Το NEWSBOMB σας αποκαλύπτει πως το σημερινό πολιτικό προσωπικό της χώρας μεταθέτει - ελαφρά τη καρδία - δυσθεώρητα χρέη στις επόμενες γενιές παρουσιάζοντας τη σημερινή κατάσταση ως επιτυχία.

Οι γερμανικές οφειλές στην Ελλάδα σήμερα

Πέρα από τους συμβολισμούς του προσκυνήματος στο μνημείο του ολοκαυτώματος των Λυγκιάδων και τις δηλώσεις περί ενοχής και «ηθικού χρέους» του πάστορα Προέδρου της ΟΔΓ , η επίσκεψη του ανώτατου πολιτειακού παράγοντα της Γερμανίας συνέτεινε στην ανάδειξη του μέγιστου εθνικού μας ζητήματος, της διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, ως κορυφαίου όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς. 

Συνεχής η πτώση των μισθών στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, σε σταθερή πτώση βρίσκονται οι μισθοί, από τα μέσα του 2010 και το πρώτο Μνημόνιο έως σήμερα, με πλέον χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο τελευταίο τρίμηνο πέρυσι, μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο υπήρξαν μειώσεις μισθών, ενώ στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι μισθοί αυξήθηκαν. 

Financial Times: Το μοντέλο Σόιμπλε για την παράδοση στην Ευρώπη του Εθνικού μας Προϋπολογισμου!

Απόλυτη επιβεβαίωση του "Λόγιου Ερμή" και των όσων αποκαλύψαμε δια στόματος Δημήτρη Καζάκη πριν 4 μήνες! Αυτός ήταν ο τελευταίος προϋπολογισμός που καταθέτουμε σαν ανεξάρτητο κράτος!!!!

Μετα τις εκλογές προγραμματίζετε η επίσημη απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν οι Financial Times!

Bild: "Η Ελλάδα να μειώσει το χρέος της με την πορνεία και τα ναρκωτικά"

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των βασανιστών και των δημίων, είναι να ειρωνεύονται και να χλευάζουν τα θύματά τους, ακριβώς μετά από ένα δυνατό κτύπημα. 

Ο σκοπός είναι καθαρά ψυχολογικός: η περαιτέρω μείωση του ηθικού του βασανιζόμενου θύματος αλλά και η σαδιστική ικανοποίηση του βασανιστή. 

Όταν μάλιστα πρόκειται και για Γερμανούς, κάθε επιπλέον σχόλιο είναι περιττό... 

Γιατί έχουμε τα ακριβότερα είδη διατροφής στην Ευρώπη;

Πως θα εξαφανίσουν τους παραγωγούς και τις βιομηχανίες μας

Όλη η αλήθεια που σας κρύβουν. Γιατί τα ελληνικά προϊόντα είναι απ' τα ακριβότερα στην Ευρώπη; 

Γιατί τα ΜΜΕ συγκρίνουν τις τιμές στην Ελλάδα με τις τιμές στην Ευρώπη ρίχνοντας την ευθύνη στους παραγωγούς μας και στις ελληνικές βιομηχανίες για τις υψηλές τιμές και δεν αναφέρονται στην φορολογία, στα διόδια και στην τιμή της βενζίνης που είναι επίσης τα υψηλότερα στην Ευρώπη;

Από Spam σε Spam, και σε μαύρη προπαγάνδα, αυτά τα παιδιά της Ν.Δ.

Σ.Σ Μικροί Πονηρούλιδες! Γιατι όμως γράψατε 92 και όχι πχ, 117 ή 158? ή 11888?

Επιστολή αποχώρησης από 92 στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Πληθαίνουν όπως φαίνεται τα προβλήματα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς, το απόγευμα της Παρασκευής, 92 στελέχη με επιστολή τους ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα και καταγγέλλουν παλινωδίες της ηγεσίας.