MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο Προβόπουλος έδινε θαλασσοδάνεια στον Καρούζο!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΤΕ.
 
Ο άνθρωπος που μαζί με τον υπόδικο Παπακωνσταντίνου υπέγραψαν το μνημόνιο ρίχνοντας την Ελλάδα στον όλεθρο, παραμένει ακόμα στην θέση του όταν και ο ίδιος εμπλέκεται σε σκάνδαλα δισεκατομμυρίων που καλύπτονται από το δημόσιο χρήμα, το χρήμα των Ελλήνων.
 

Δόγμα πρώτου πυρηνικού πλήγματος ανακοίνωσε η Ρωσία: "Θα ρίξουμε πυρηνικά ακόμα και σε συμβατική επίθεση εναντίον μας"

H Ρωσία πραγματοποίησε κολοσσιαία άσκηση στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων με την συμμετοχή 10.000 στρατιωτών και 1.000 πυραυλικών συστημάτων και εξοπλισμού από περισσότερες από 30 μονάδες, στo πεδίο βολής του Omsk και του Orenburg στη Σιβηρία στα νότια Ουράλια, δείχνοντας ότι δεν θα διστάσει να φτάσει μέχρι και σε έναν ολοκληρωτικό θερμοπυρηνικό πόλεμο.

"Θερμό" αεροπορικό επεισόδιο στην Βαλτική - Καταρρίφθηκαν 2 γερμανικά Eurofighter από ρωσικά Su-30!

Αεροπορικό "θερμό" επεισόδιο που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη σύγκρουση είχαμε πριν λίγη ώρα στην Βαλτική Θάλασσα που είχε ως αποτέλεσμα την κατάρριψη δύο γερμναικών Eurofighter μετά από αερομαχία ελάχιστων λεπτών με ισάριθμα ρωσικά μαχητικά Su-30!

Ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών και των ανθρωποκτονιών

Αύξηση 5% παρουσίασαν οι θάνατοι στην Ελλάδα το 2012, σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά, και ανήλθαν σε 116.670, (60.137 άντρες και 56.533 γυναίκες) έναντι 111.099 θανάτων (57.999 άντρες και 53.100 γυναίκες) το 2011.