MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

H Mέρκελ στο Άουσβιτς των Κρατιστών!

Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

H πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου μία μέρα μετά την επική έξοδο της Ελλάδας στις αγορές αποκαλύπτει την καχυποψία των αγορών για την πέτσινη επιστροφή της Ελλάδας.

Πέρες πρόεδρος Ισραήλ: Αν δεν δεχθείτε την Παγκόσμια Κυβέρνηση θα πεθάνετε απ” την πείνα!!

Πέρες πρόεδρος Ισραήλ: Αν δεν δεχθείτε την Παγκόσμια Κυβέρνηση θα πεθάνετε απ” την πείνα!!


Περισσότερα από 1 τετράκις εκατ. δραχμές μας χρωστούν οι Γερμανοί

Άκρως σημαντικά έγγραφα τα οποία πιστοποιούν το υπόλοιπο ποσό που οφείλει η Γερμανία στη χώρα μας από το κατοχικό δάνειο που έλαβε, κατέθεσαν στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδας στα μέλη της Επιτροπής της Βουλής.

Στο ποσό του 1 τετράκις εκατομμυρίου 530 τρισεκατομμύρια 33 δισεκατομμύρια 32 εκατομμύρια 528 χιλιάδες 819 δραχμές (σε τιμές Νοεμβρίου 1941) ανέρχεται το ύψος των απαιτήσεων της ελληνικής πλευράς από το γερμανικό κράτος για το κατοχικό δάνειο σύμφωνα με απόρρητη έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος που κατατέθηκε στη Βουλή. Οι εκτιμήσεις της ΤτΕ είναι πως το ποσό αυτό ανερχόταν το 1963 σε 32 δις δρχ.

Η έξοδος στις αγορές απαιτεί νέα μέτρα

Έρχονται σαρωτικές παρεμβάσεις σε Δημόσιο, ασφαλιστικό, φορολογικό

Μπορεί το κλίμα στην κυβέρνηση να είναι πανηγυρικό και όλοι να κάνουν λόγο για αλλαγή σελίδας για τη χώρα, ωστόσο η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική και σίγουρα οι δανειστές δεν θα εγκαταλείψουν τη χώρας τόσο εύκολα.