MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΕΛΣΤΑΤ: Συνεχής η μείωση των μισθών και συντάξεων

Οι αμοιβές εξαρτημένης εργασίας μειώθηκαν στο 22% των συνολικών δαπανών το δ΄ τρίμηνο 2013...

Τη συνεχή μείωση των μισθών και συντάξεων των υπαλλήλων και συνταξιούχων του ευρύτερου δημόσιου τομέα και τον περαιτέρω περιορισμό των κοινωνικών δαπανών του κράτους καταγράφει εκ νέου η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), με την έρευνα των τριμηνιαίων μη χρηματοοικονομικών λογαριασμών Γενικής Κυβέρνησης.


ΕΤΣΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ μεγατόνων σε Κύπρο και Ελλάδα με χρηματισμό πολιτικών από τραπεζίτη

ΕΤΣΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Εδώ και μήνες το Ολυμπία έχει δώσει στην δημοσιότητα την έκθεση της Alvarez & Marshall που αποκαλύπτει πως στήθηκε η μεγάλη κομπίνα που κατέστρεψε την Κυπριακή οικονομία και έθεσε τον Ελληνισμό της Κύπρου στην οικονομική υποτέλεια: ALVAREZ & MARSAL: Αποκαλύπτουμε την μυστική έκθεση που στέλνει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

Γινόμαστε χώρα ανέργων και γερόντων

Του Γιώργου Κράλογλου

Πριν 20 χρόνια, για πρώτη φορά, οι θάνατοι ήταν περισσότεροι από τις γεννήσεις κατά 25 άτομα. Τρομάξαμε… αλλά το ξεχάσαμε. 

Το 2000 είχαμε 1800 θανάτους πάνω από τις γεννήσεις αλλά το προσπεράσαμε. Σήμερα η διαφορά φθάνει τις 17.000!!! Είναι άραγε άσχετο το γεγονός ότι στο 2013, εκτός του 1.500.000 ανέργων, φθάσαμε στους 405.000 εργαζόμενους με μισό μισθό και τετράωρη εργασία;