MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Το χρέος της χώρας έφτασε επισήμως το 175,1%.

Και τα καθάρματα του μνημονίου, ελεύθερα.

Το ήξεραν; Βεβαίως. Εδώ εμείς το γράφαμε απο το 2010 πως τα μέτρα του μνημονίου θα δολοφονήσουν την πραγματική οικονομία, η ανάπτυξη της οποίας ειναι το μοναδικό αντίδοτο στην βιωσιμότητα του χρέους.

Το έγκλημα λοιπόν ηταν προμελετημένο και αφορούσε την εκποίηση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, την βαλιτσοποίηση τους και την φυγάδευση τους στο εξωτερικό.

Αυτός είναι ο σκοπός της υπερφορολόγησης

Άγης Βερούτης

Η υπερφορολόγηση σκοπό έχει τη διατήρηση εκατοντάδων χιλιάδων κομματικών στρατιωτών, και αποτέλεσμα το στραγγισμα της παραγωγικής οικονομίας που στη συνέχεια χάνει θέσεις εργασίας. 

Το ΦΠΑ πχ που από 18% πήγε στο 23% σε ένα 18μηνο μείωσε την δυνατότητα της παραγωγικής οικονομίας να προσφέρει εργασία. 

Βιβλίο ΣΟΚ συμβούλου του Μπαρόζο.

Έτσι γ@μήσαμε τους Έλληνες, για το απωθημένο του Σόιμπλε!Από τον Ειδικό Συνεργάτη

Σε αντίθεση με τα εγχώρια παπαγαλάκια της Τρόικας που κελαηδάνε αποβραδίς στα κανάλια των θαλασσοδανεισμένων μηντιαρχών, σύμβολος του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόσο παραδέχεται ότι η περικοπή μισθών ήταν λάθος φάρμακο.

Alert: Λίστα Λαγκάρντ – Αγνοείται η τύχη της

Αν και η ύπαρξή της προκάλεσε πολιτικό σάλο και χύθηκαν τόνοι μελάνης για το περιεχόμενό της, ενώ ταυτόχρονα ακολούθησαν «δακρύβρεχτες» δηλώσεις από το πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι θα αξιοποιηθεί όπως πρέπει και θα γίνουν όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι, τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

-Μέχρι σήμερα, από τα 2059 ονόματα που περιείχε η διαβόητη λίστα έχουν συνταχθεί μόνον 17 εκθέσεις ελέγχου από το ΣΔΟΕ!

Τα ντόμπερμαν της τρόικας εκβιάζουν εφοριακούς και απαιτούν κατασχέσεις

Πειθαρχικές διώξεις εφοριακών που δεν κάνουν πολλές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων σε όσους χρωστούν στο Δημόσιο ζητούν επιτακτικά οι τροϊκανοί, ενώ το υπουργείο Οικονομικών, με εσωτερικό έγγραφο, απειλεί με «αποπομπή» όσους εφοριακούς δεν πιάνουν τους στόχους είσπραξης των ληξιπροθέσμων οφειλών των πολιτών προς το Δημόσιο.

Δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια

Ένα καταπληκτικό βιντεάκι έφτιαξαν οι συντελεστές της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια». Συγκέντρωσαν τα ρεπορτάζ όλων των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων που αναφερόταν στην «έξοδο της Ελλάδας στις αγορές».

Αν το παρακολουθήσει κανείς αποκτά την αίσθηση ότι κάποιο «κέντρο» συντονίζει όλους/ες τους παρουσιαστές/ιες των ειδήσεων. Για τέτοια ομοφωνία μιλάμε. Πιθανόν να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο.