MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

«Ελλάδα και Ευρώπη «προσποιούνται» ότι τελείωσε η κρίση»

«Θα έπρεπε να αφήσουμε την Ελλάδα στην τύχη της όταν κατέστη πλέον σαφές πως το πρόγραμμα βοήθειας δεν έχει επίδραση» αποφαίνεται ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank Τόμας Μάιερ.

Όμως αυτό δεν έγινε και τώρα περιγράφει την κατάσταση με μελανά χρώματα.

Σαρώνει ο ευρωσκεπτικισμός σε όλη την Ευρώπη

Σαρώνει ολόκληρη την Ευρώπη ο ευρωσκεπτικισμός από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος απο τα δεξιά, το κέντρο και την αριστερά, με επιμέρους διαφοροποιήσεις.

Η Μαρίν Λεπέν του γαλλικού Εθνικού Μετώπου FN, έχει κάνει στροφή απο την ακροδεξιά προς το κέντρο. Σήμερα έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις και δηλώνει ευθαρσώς ότι η Γαλλία θα αποχωρήσει απο την ευρωζώνη.

Διεθνης μελέτη: Πως συνδέεται η μνημονιακή λαίλαπα με τις αυτοκτονίες!

Μελέτη 30 σελ. από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth. «Κάθε πτώση 1% των κρατικών δαπανών στην Ελλάδα οδήγησε σε αύξηση 0,43% των αυτοκτονιών μεταξύ των ανδρών».

Μελέτη βρίσκει ότι υπάρχει σαφής σύνδεση μεταξύ περικοπών δαπανών και αύξησης του αριθμού των ατόμων που αυτοκτόνησαν μεταξύ 2009 και 2010

Οι περικοπές δαπανών στην Ελλάδα προκάλεσαν αύξηση των αυτοκτονιών στο ανδρικό φύλο, σύμφωνα με έρευνα που επιχειρεί να αναδείξει τις κόστος της υγείας από την λιτότητα.

Οι Ευρωαπατεώνες και το Ελληνόφωνο σκυλολόι τους!

Αφωνος μένει ο ελληνικός λαός από τα... «οικονομικά θαύματα» που κάνουν κατά κόρον και κατά συρροήν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και το σκυλολόι τους. Άλαλα τα χείλη των ασεβών! Ως και τους... ευρωπαίους συνεταίρους τους (!) στην κομπίνα ρίχνουν τα «δικά μας» παιδιά...

του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Καράφλιασαν μέχρι και οι απατεώνες της EE, όταν διαπίστωσαν πώς τους είχαν δουλέψει τα κυβερνητικά λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πασάροντάς τους...φουσκωμένα στοιχεία γι' αυτό το διαβόητο «ελληνικό πρωτογενές πλεόνασμα» που έχει γίνει σημαία των ευρωαπατεώνων, ενώ στην πραγματικότητα είναι τόσο ασήμαντο οικονομικό μέγεθος που ούτε καν αναφέρεται στους συνοπτικούς πίνακες της Γιούροστατ, της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας!