MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Γέλωτας Πικρός

Από τα παράθυρα όλων ανεξαιρέτως των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, οι εξάγγελοι της «ενημέρωσης» επιχείρησαν ακόμη μία φορά, να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας. Οι γηπεδικού χαρακτήρα αλαλαγμοί των ψιττακών της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας μας για τη δήθεν αναγνώριση του πρωτογενούς πλεονάσματος από τη στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκαλούν μόνο τον γέλωτα! Γέλωτα παρόμοιο με εκείνον των πανηγυρισμών για την έξοδο στις αγορές χρήματος.

Πως ο Ρότσιλντ θησαύρισε από την εξαφάνιση του Μαλαισιανού Μποινγκ!

Οι Anonymous κατηγορούν τον Rothschild πως αξιοποίησε την εξαφάνιση του αεροπλάνου για να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα ευρεσιτεχνίας του μικροτσίπ.

Οι Anonymous μπαίνουν στο… κόλπο της μοιραίας πτήσης Malaysian Airlines MH370. Και αποκαλύπτουν, μέσω βίντεο που φορτώθηκε στο YouTube, πως από τη συντριβή του αεροσκάφους έχει επωφεληθεί Jacob Rothschild. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Τραπεζίτης επωφελήθηκε από την εξαφάνιση του Μποινγκ, αφού γίνεται πλέον ο γίνεται ο μοναδικός ιδιοκτήτης ενός σημαντικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας. 


Πόσες πορείες έγιναν στην Ελλάδα στα 4 χρόνια Μνημονίου

Τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για τις συγκεντρώσεις -κινητοποιήσει που έγιναν στη χώρα από την ψήφιση του Μνημονίου και μετά διαβίβασε στη Βουλή με έγγραφό του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ο Νίκος Δένδιας απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το έγγραφο το οποίο αναφέρει ότι από τις 8/ 5/ 2010 (ημέρα ψήφισης του πρώτου Μνημονίου) έως τις 28 /3/ 2014 πραγματοποιήθηκαν στην ελληνική επικράτεια 20.120 συγκεντρώσεις, από τις οποίες οι 6.266 έλαβαν χώρα στην Αττική.

Αλλαγές στην εισφορά αλληλεγγύης - Παρακράτηση εντός του έτους για όλους!

Νέα δεδομένα για την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης θα φέρει ο επανασχεδιασμός που επιτάσσει το επικαιροποιημένο Μνημόνιο. 

Στο εξής, θα γίνεται εντός του έτους η παρακράτηση για το σύνολο των αποδοχών όλων των φυσικών προσώπων και όχι μόνο για τους μισθωτούς, όπως ίσχυε. Εως τώρα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι χρησιμοποιούν μπλοκάκια καταβάλλουν την συγκεκριμένη εισφορά με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης.

Κρίση πλαστή με σκοπιμότητα..


Το κείμενο είναι αναδήμοσιευση απο το 2012 και την σελίδα του IISCA, όπου είχε αναφερθεί πως ήδη απο το 2003 είμαστε σε μια περίοδο εφαρμογής σχεδίου κατάκτησης ελέγχου και αναδιανομής του ορυκτού πλούτου, σε όλες τις χώρες της υδρογείου και ειδικά σε περιοχές της Μ.Ανατολής και Βαλκανίων. Σχεδόν όλα έχουν επαληθευτεί.

Σχέδιο ενέργεια..

Τι συμβαίνει αλήθεια εδώ και 10 χρόνια; Γιατί η υδρόγειος ειδικά στην περιοχή της Βαλκανικής και της Β.Αφρικής είναι σε συνεχή αναταραχή;.. Ναι.. σίγουρα υπάρχουν εθνικά θέματα σε μια περιοχή τόσο αρχαία όσο και οι πρώτες κοιτίδες πολιτισμού, όπως και θρησκευτικά καθώς είναι το σημείο επαφής/τριβής μεταξύ Χριστιανών και Ισλαμιστών..