MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

«Πρόβα Πολέμου στο Αιγαίο»! Παραβιάσεις από 19 μαχητικά…

Ενώ ο Α/ΓΕΣ παίρνει σβάρνα τα νησιά!

Δεν γνωρίζουμε αν η Τουρκία μας έχει κηρύξει και επίσημα τον Πόλεμο, αλλά κάποιος πρέπει να πει στα σημερινά παιδιά που κυβερνούν την Ελλάδα τι ακριβώς, γίνεται γιατί πιστεύω ότι δεν…έχουν συναίσθηση το τι γίνεται στα σύνορα της Πατρίδος!

Εκεί που ένας μισότρελος Τούρκος Πρωθυπουργός που νομίζει ότι είναι ο Μέγας Σουλτάνος και εμείς απλά εδώ να μετράμε ποσοστά από τα αγοράκια που τρέχουν με τα σακίδια στη πλάτη…Eνώ κάποια άλλα παιδάκια να έχουν πάρει την φύλαξη των φαλαινών παραμάσχαλα!

Σαμαράς: Μοιράζει ακάλυπτες επιταγές πριν το τέλος του

Ο Σαμαράς (και τα προεκλογικά σποτ της ΝΔ) έχει ξεπεράσει κάθε όριο του γελοίου και της ιλαρότητας, ακριβώς διότι η «γλώσσα» του βρίσκεται σε κατάφορη διάσταση με αυτά που έχει πράξη, με την πραγματικότητα. 

Και αυτή η γελοιότητα του Σαμαρά παίρνει αποκρουστικές διαστάσεις, διαστάσεις φρενοβλαβούς εμπαιγμού του ελληνικού λαού, και από το γεγονός ότι τώρα προεκλογικά μοιράζει υποσχέσεις, σε ένα λαό που γνωρίζει πλέον ότι τέτοιες «υποσχέσεις», δύο μέρες πριν από τις εκλογές, είναι ακάλυπτες επιταγές… 

Δείτε πως ο Σαμαράς, εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ 2012

Ένα φυλλάδιο που φρόντισαν επιμελώς μετά τις εκλογές να εξαφανίσουν… 18 σημεία τα οποία υποσχέθηκε προεκλογικά ο….




Σαμαράς και στα οποία σε όλα πλην της προώθησης των αποκρατικοποίησεων δεν τήρησε! Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη από την πρώτη μέρα ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ! 


Η Κομισιόν απαιτεί μειώσει μισθών! Για να δείτε τι μας περιμένει!

Του Κώστα Βουκελάτου

Ανοιχτο το θέμα της νέας μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα και δεν το λέω εγω σαν κεντροδεξιος που απεχθάνομαι την κυβερνηση Σαμαρα η ο ΣΥΡΙΖΑ αλλα το επανέλαβε η Ελληνίδα Επίτροπος, Μαρία Δαμανάκη και ποτε το ειπε λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες ευρωεκλογές.
 

Κομισιόν: Οι Έλληνες φορολογούμενοι αποπληρώνουν τα δάνεια των κομμάτων

Αναγνωρίζει η Κομισιόν ότι οι Έλληνες πολίτες αποπληρώνουν τα δάνεια των κομμάτων, αρνείται όμως να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για το ποια κόμματα πήραν λεφτά και πόσα ήταν αυτά.

Τα στοιχεία προκύπτουν από την… «ναι μεν, αλλά» απάντηση του αρμόδιου επιτρόπου Χοακίν Αλμούνια σε ερωτήσεις των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, και «Δράσης», Θόδωρου Σκυλακάκη.

«Ηλεκτροπληξία» από τις τιμές του ρεύματος το 2013

Αύξηση 20% στην τιμή ηλεκτρικού ρεύματος και μείωση 13% στην τιμή φυσικού αερίου στην Ελλάδα, καταγράφει η Εurostat το δεύτερο εξάμηνο του 2013 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

Από τα στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας προκύπτει ότι στη χώρα η αύξηση στην τιμή ηλεκτρισμού ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη στην ΕΕ μετά την Εσθονία (+22%), ενώ η μείωση στην τιμή φυσικού αερίου ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μετά την Ουγγαρία (-13%).