MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ιδού οι μαύροι προπαγανδιστές της Χρυσής Αυγής

Αν οι Μπαλτάκοι επώαζαν το αυγό του φιδιού, ο Παπακωνσταντίνου, ο Βενιζέλος, ο Θεοχάρης και ο Στουρνάρας το πήραν στην αγκαλιά τους, το ζέσταναν, και το αυγό του φιδιού έσπασε το τσόφλι και όρμησε-διψασμένο για αίμα- τέρας στους δρόμους και στα σοκάκια.

Η ατιμωρησία των Ελλήνων φοροφυγάδων είναι έργο των Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου. 

 

Ύποπτα παιχνίδια Χ.Θεοχάρη με την άμυνα - "Κλείνει" το Ναυπηγείο στο Νεώριο Σύρου με αίτηση κατάσχεσης

Ο γενικός γραμματέας εσόδων του υπουργείου Οικονομικών Χ. Θεοχάρης που γκρέμισε προεκλογικά το Χρηματιστήριο αυξάνοντας από μόνος του τη φορολογία στους ξένους επενδυτές, που στέλνει συνεχώς ραβασάκια στους πολίτες για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, ακόμη και του «κοινωνικού μερίσματος» τώρα έβαλε στο στόχαστρο του και τα Ναυπηγεία στο Νεώριο της Σύρου. 

Γ.Στουρνάρας: «Ακόμα κυνηγάμε τα μικρά ψάρια και όχι τη μεσαία και μεγάλη φοροδιαφυγή»

Αποκαλυπτικός για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της προσπάθειας καταπολέμησης της φοροδιαφυγής ήταν κατά τη χθεσινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δηλώνοντας με σαφείς υπαινιγμούς κατά του Χάρη Θεοχάρη ότι: