MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Απίστευτο ΦΙΑΣΚΟ στο Σύνταγμα!

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με το τι πραγματικά έγινε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Σαμαρά! 

Προκειμένου να γεμίσουν τα πλάνα του σκηνοθέτη επιστρατεύτηκαν δεκάδες πούλμαν απο την Καλαμάτα (!!!). Παρόλα αυτά η πλατεία Συντάγματος ήταν μισοάδεια σε αντίθεση με τα τηλεοπτικά πλάνα που είδαμε όλοι στα δελτία ειδήσεων!

Πανευρωπαϊκό Δημοψήφισμα ενάντια στην ΕΕ

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 

Οι εκλογές της 25 Μάη θα μείνουν ιστορικές για το πανευρωπαϊκό κύμα ενάντια στην ΕΕ που, σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις, θα βγάλουν ως αποτέλεσμα. Εάν, παρά τον πακτωλό κονδυλίων που ξόδεψε η ΕΕ και τον μαζικό και απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ, τελικά, σχεδόν το 1/3 των Ευρωπαίων πολιτών καταφέρει να ρίξει καθαρή ψήφο ενάντια στην ΕΕ ―που αποτελεί τον κύριο εκφραστή της Νέας Διεθνούς Τάξης (ΝΔΤ) στον γεωγραφικό χώρο μας― αυτό θα είναι μια ιστορική επιτυχία των λαών της Ευρώπης. Μιλώ για «καθαρή» ψήφο ενάντια στην ΕΕ, (σαν αυτή που φαίνεται θα ρίξουν οι ψηφοφόροι στη Γαλλία, όπου μόνο το 39% θεωρεί θετική τη συμμετοχή στην ΕΕ!) για να την διακρίνω από τις απατηλές απομιμήσεις της.

Η κυβέρνηση Σαμαρά σε αριθμούς: Οι πραγματικές επιδόσεις της

Υπάρχουν δύο τρόποι για να μελετήσει κανείς τις επιδόσεις μίας κυβέρνησης: ο πολιτικός και ο αντικειμενικός. Ας αφήσουμε τον πολιτικό τρόπο στους πολιτικούς και ας μελετήσουμε τις μέχρι στιγμής επιδόσεις της κυβέρνησης Σαμαρά μέσα από την παρουσίαση των επίσημων στοιχείων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη και τα επίσημα στοιχεία μπορούν να επηρεαστούν από πολιτικές αλχημείες και σκοπιμότητες αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως η εξέταση των επιδόσεων μίας κυβέρνησης μέσα από αυτά είναι μακράν πιο ενδεικτική της πραγματικότητας από ότι οποιασδήποτε εναλλακτικός τρόπος.