MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σοβαρότατες καταγγελίες για τους κερδοσκόπους των CDS!

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του e-reportaz.gr, αναφορικά με τον κ. Παμπούκη και την άρνηση του σε αμερικανικό δικηγορικό γραφείο να κυνηγήσει τους κερδοσκόπους των CDS. 


Στην εκπομπή «Αντιθέσεις» των Δήμο Βερύκιου και Πέτρου Κουσουλού εμφανίστηκε ο δικηγόρος Γιάννης Κυριακόπουλος, ο οποίος ήταν παρών στην επίμαχη συνάντηση στη Νέα Υόρκη. 

Πού το πάνε Σαμαράς – Βενιζέλος; Γιατί θέλουν τώρα απλή αναλογική;

-Ποιες αλλαγές θα επιχειρήσουν να περάσουν; -Στο τραπέζι και το σενάριο της Βουλής με 23 κόμματα 


Τρικυμία στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί η συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου και η επιστροφή στην απλή αναλογική. 

Ο σοφός λαός το έχει πει ξεκάθαρα... «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»! 

Κάπως έτσι φαίνεται πως αισθάνονται και οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, Σαμαράς και Βενιζέλος, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. 

Ο άνθρωπος που έστελνε φυλακή τίμιους Ελληνες…

Ο κύριος που έστελνε στα κατεργα ΤΙΜΙΟΥΣ οικογενειάρχες και εργαζόμενους για ψίχουλα οφειλών, με μεθοδεύσεις φαίνεται να έστελνε στην παράταση μεγαλοοφειλέτες. Προφανώς πλήρωναν άλλες “υποχρεώσεις” πιο αποτελεσματικά… 



ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ηττες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, σταθερή όμως η κυβέρνησή τους.

Του Γ. Δελαστίκ

Εχασε δηλαδή περίπου το ένα τέταρτο του ποσοστού της! Ούτε λόγος φυσικά περί σύγκρισης του ποσοστού της με τις προηγούμενες ευρωεκλογές του 2009, πριν ξεσπάσει στην Ελλάδα η οικονομική κρίση. 

Από το 32,3% που είχε πάρει τότε έχασε σχεδόν δέκα εκατοστιαίες μονάδες, παρόλο που και το 2009 είχε χάσει πάνω από άλλες δέκα (!) εκατοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με τις ευρωεκλογές του 2004 που είχε πάρει 43%. 

«Καζάνι» που βράζει η Ευρώπη

Σε ποιες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου πυροδοτεί εξελίξεις το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Μπορεί στην Ελλάδα, η πλειονότητα των μίντια να προβάλλει- συχνά με προπαγανδιστικό τρόπο- το φόβητρο της πολιτικής αστάθειας προκειμένου να ισχυροποιήσει πολιτικά την θέση της κυβέρνησης, αν όμως δει κάποιος τι συμβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη θα καταλάβει ότι οι Ευρωεκλογές στέλνουν πολιτικά μηνύματα προς τις εθνικές κυβερνήσεις κάθε μίας ευρωπαϊκής χώρας, συχνά μάλιστα δρομολογώντας ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.