MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Wikileaks: Η Ντόρα σαμποτάριζε ελληνορωσικές συμφωνίες και…

Σύμφωνα με έγγραφα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, που αποκάλυψε ο ιστότοπος Wikileaks, ο τότε αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τσάρλς Ρις προσκλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών από το γενικό γραμματέα Χαραλάμπη Ροκανά, κατ” εντολήν της τότε υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη, και του ζητήθηκε να μεσολαβήσουν οι ΗΠΑ στον βασιλέα της Ιορδανίας Αμπντάλα για να υπογράψει αναγνώριση του νέου Πατριάρχη Θεόφιλου και να πιέσουν την κυβέρνηση του Ισραήλ να τον αναγνωρίσει!
 

Ο Πούτιν σχεδιάζει να απελευθερώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια εσωτερική εργασία των ΗΠΑ

Καθώς οι εντάσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτή του Ψυχρού Πολέμου, φαίνεται ότι ο Πούτιν έχει βαρεθεί τις ιδιοτροπίες του Ομπάμα.

Διάφοροι αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν έχει στην διάθεση του στοιχεία (π.χ. δορυφορικές εικόνες), που αποδεικνύουν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν μια εσωτερική εργασία των ΗΠΑ.

Ο Σόιμπλε αποκάλυψε αυτό που μας έκρυβαν προεκλογικά – Νέο πακέτο μέτρων 10 δισ.

Η Ελλάδα που πανηγυρικά βγήκε στις αγορές και τελειώνει από τα μνημόνια, επανέρχεται στο τούνελ των μνημονίων ξανά μέσω της συνέντευξης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο περιοδικό Focus.

Πέντε μόλις ημέρες μετά το άνοιγμα της κάλπης έρχεται να αποκαλύψει αυτό που και η Ευρώπη, και η Γερμανία και η Ελλάδα αρνιόντουσαν.

Ότι υπάρχει χρηματοδοτικό κενό περί τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ.

Oι κρατιστές της κυβέρνησης και η διαπλοκή μας οδηγούν στην μοναξιά της δραχμής και σε απώλεια της Θράκης

Aπό το Βασίλη Μπόνιο

Oι κρατιστές της κυβέρνησης και η διαπλοκή μας οδηγούν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς στην επόδεινη εθνική μοναξιά της δραχμής με την Θράκη έτοιμη να την προσαρτήσουν οι Τούρκοι στην επικράτειά τους!

Μετά από 4 χρόνια εξαθλίωσης του λαού ουδεμία μεταρρύθμιση του πελατειακού κράτους έγινε και κανείς βαρόνος της διαπλοκής δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη.

Βερολίνο προς κυβέρνηση: "Τι είπατε, φοροελαφρύνσεις; Δεν καταλάβατε καλά..."

Απανωτά χαστούκια δέχεται η κυβέρνηση που τόλμησε λίγες ημέρες μετά τις Ευρωεκλογές να ψελλίσει κάτι για αλλαγή οικονομικής πολιτικής και φοροελαφρύνσεις προς τους Έλληνες. «Ξεχάστε το», απαντά το Βερολίνο που έσπευσε μέσω του υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε να θέσει θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αν δεν συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και να δείξει ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα.

ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΜΕΝΕΜ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …..

«Ο Σαμαράς δήλωσε: Κάποιοι ήθελαν να γίνουμε Αργεντινή… ευτυχώς πού δεν γίναμε!» 

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ … 

Ως γνωστόν όμως για ότι πει Σαμαράς στους Έλληνες σχεδόν πάντα ισχύει το αντίθετο. 

Ο Σαμαράς, ο Μένεμ μας,μας έκανε χειρότερα από την Αργεντινή του Μένεμ… 

Συνεντεύξεις λόρδου Tζέϊκομπ Ρότσιλντ Vs Αλεξάντερ Ντούγκιν: Ο πόλεμος των δύο κόσμων στην Ελλάδα

Δύο συνεντεύξεις που εκφράζουν με τον πλέον παραστατικό τρόπο την σύγκρουση των δύο κόσμων που έχουν αναδυθεί μετά την «ψυχρό πόλεμο», η μία του γεωστρατηγικού μέντορα του Ρώσου …

προέδρου Β.Πούτιν, του Α.Ντούγκιν στην εφημερίδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και η η δεύτερη του λόρδου Jacob Rothschild, βασικού μετόχου της Rothschild Βank στον Θωμά Κατσαρό του corfupress.gr, μαρτυρούν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τον ρόλο της Ελλάδας μέσα σε αυτή την σύγκρουση. 

Μετράει ΜΕΡΕΣ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ της Μέρκελ. Τελευταίο χαρτί του: Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ που γνωρίζει καλά!

Είναι πια κοινό μυστικό και έχει αρχίσει και το δείχνει και το βιολογικό του σουλούπι.

Καταθλιπτικόμορφος, αντιμέτωπος με συνεχείς διαρροές για μεγάλη χρήση φαρμάκων (παρακεταμόλης, ντεπόν πεντακοσάρια και ασπιρίνης -για να μην παρεξηγούμαστε- που καταχωνιάζει στα συρτάρια του), πολύ άσχημα δημοσιεύματα και υπονοούμενα από τις φυλλάδες εκδοτών και “νταβατζήδων” του Τύπου και των ΜΜΕ που τον στήριζαν, σπόντες και ευθείες βολές ακόμα και από το μέτωπο της Γερμανίας που τον αναθάρρευε και βέβαια τρομακτικό εσωτερικό “πόλεμο” από τα γρανάζια της πεπαλαιωμένης ΝΔ του Καραμανλή και των συνοδοιπόρων της οικογενειοκρατίας.