MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Κλειστόν λόγω πολλής δημοκρατίας!..

Και πάλι συγχαρητήρια παλικαρίνα! Έδωσες άλλο νόημα στην έννοια''Κοινοβουλευτική Δικτατορία''!

Επίσης πέτυχες μ' ένεν σμπάρο δυό τρυγόνια:

Πρώτον, επανα-ξανα-ματα-διέσωσες τον κολλητό σου Μεγάλο Ηλίθιο από τις ευθύνες του για την δόλια και ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ υπαγωγή της χώρας στην εξουσία του ΔΝΤ και των λοιπών τοκογλύφων, με αλλοίωσητων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, κωλυσιεργία στην εύρεση κεφαλαίων από τις διεθνείς αγορές καθώς και με εκ των προτέρων μυστική και προσωπική του συμφωνία με την ηγεσία του ΔΝΤ..μεθοδεύσεις που στοιχειοθετούν σε οποιοδήποτε Ειδικό Δικαστήριο στον πλανήτη την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, και επισύρουν τις ανάλογες ποινές.

Τι θα περιλαμβάνει το ΝΕΟ Μνημόνιο που έρχεται τον Οκτώβριο;

Κατάργηση εκπτώσεων σε δαπάνες, νέο μισθολόγιο, αλλαγή μη μισθολογικών δαπανών, πλαισίου ομαδικών απολύσεων, νέο ασφαλιστικό, νέες παρεμβάσεις σε γάλα, φάρμακα, ψωμί, λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές αν κριθούν αναγκαίες προβλέπει το αναλυτικό κείμενο του μνημονίου (MEFP) που δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας. Οι παραπάνω παρεμβάσεις θα έρθουν από τον Οκτώβριο και δεν είναι οι μόνες.

Ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει το παρασκήνιο της παραίτησης Θεοχάρη

Από την εκπομπή του στο Kontra ο Γιώργος Τράγκας μίλησε για το παρασκήνιο της παραίτησης του Χάρη Θεοχάρη.

Μια απολαυστική διήγηση με τον ιδιαίτερο τρόπο του Γιώργου Τράγκα με πολλές -πάρα πολλές- πιπεράτες αποκαλύψεις και σχόλια.

Δείτε το βίντεο: 

Χάρης Θεοχάρης ο άνθρωπος που δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα

του Κώστα Βουκελάτου

Ο άνθρωπος που κατόπιν εντολών κυρίως της τρόικα και δευτερεύοντος της κυβέρνησης απειλούσε, εκβίαζε, έκανε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων επιδομάτων, περιουσιών. Γιατί τα έκανε όλα αυτά; 

Γιατί ο κόσμος δεν είχε να πληρώσει την υπερφορολογημένη, παράλογη και τοκογλυφική πολιτική μιας ανάλγητης κυβέρνησης, δεν μπορούσε να δώσει λεφτά εκβιάστηκα που δεν χρωστάει νόμιμα, πώς να το κάνουμε.