MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Εν είδη γκάνγκστερ οι Ε.Βενιζέλος και Γ.Παπακωνσταντίνου απειλούν δημοσίως την εισαγγελέα με "ξήλωμα"

Για το ΠΑΣΟΚ το να φυλακίζονται βουλευτές ενός αντίπαλου κόμματος, με την κατηγορία την "εγκληματικής οργάνωσης" είναι φυσιολογικό και αποτελεί "προστασία για την δημοκρατία".

Το να περιορίζονται κατ'οίκον, όπως μόνο στην Βιρμανία συμβαίνει, βουλευτές ενός αντίπαλου κόμματος, είναι επίσης σύμφωνο με τις δικαιικές αξίες.

Η καταστροφή των Ταμείων από το 2010 σε αριθμούς: "Χάθηκαν 33 δισ. ευρώ και τα 16 δισ. του PSI απλά τα έκλεψαν"!

Το μυθικό ποσό των 33 δισ.ευρω έχασαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Εργαζομένων κατά τη διάρκεια του ετήσιου εθνικού συνεδρίου της, δήθεν για να μειωθεί το εθνικό χρέος μέσω του PSI, αλλά τελικά ... δεν μέτρησαν στο PSI, ενώ τεράστιες απώλειες είχαν από την αρχή της κρίσης εξαιτίας της ανεργίας, της μείωσης των μισθών, της εισφοροδιαφυγής και της περικοπής των κοινωνικών πόρων.

Γιατί μας προορίζουν για γκαρσόνια της Ευρώπης

Του Γιώργου Κράλογλου

Αρχίσαμε με μισθούς Κίνας. Συνεχίζουμε με μισθούς πείνας. Θέσεις εργασίας υπάρχουν μόνο στον τουρισμό, στα καταστήματα με τσολιαδάκια και στις πιτσαρίες. 

Οι 1.500.000 άνεργοι για να δουλέψουν πρέπει να μείνουν ανασφάλιστοι και να δέχονται δωροεπιταγές και κουπόνια τροφίμων. Οι επενδυτές που μας γυροφέρνουν (ακόμη και αυτοί που ξεπλένουν χρήματα) ψάχνουν μόνο για ξενοδοχεία. Και η ΓΣΕΕ απλώς διαπιστώνει εργασιακό μεσαίωνα...

«60 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ»

Να γιατί οι ηνωμένες πολιτείες οδηγούν σε παγκόσμια σύρραξη την ανθρωπότητα !!!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας guardian, όπως αυτό προέκυψε από το γραφείο προϋπολογισμού του αμερικανικού κογκρέσο, το κράτος των ΗΠΑ είναι χρεωμένο κατά 60 τρισεκατομμύρια δολάρια …


Έλληνες δικαστές... (ή αλλιώς, Παραδικαστές ) - Η συντεχνία που κήρυξε τον πόλεμο στην ελληνική κοινωνία

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού 


Η μεταπολίτευση "πεθαίνει" μέσα στο "οικοσύστημα" που η ίδια έφτιαξε για τον εαυτό της. Η ψευδοδημοκρατική —και ως εκ τούτου η πλέον βρομερή— μορφή του πολιτικού συστήματος της νεότερης ιστορίας μας "πεθαίνει" μέσα στον "βόθρο". Στον "βόθρο" των δικών της "περιττωμάτων". Στον "βόθρο" της διαφθοράς, της προδοσίας και της αναξιοκρατίας. Μαζί μ' αυτήν αναγκαστικά θα παρασυρθούν στο "θάνατο" και όλοι οι μηχανισμοί, που της έδωσαν αυτήν την παθογένεια. 

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ – ΕΤΣΙ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΗΜΙΤΗ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.

Η ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ



Και ο Αθανασίου την έστειλε λίγο πριν τα μπάνια! Δείτε:


«Θα καταστρέψουμε 5 χώρες σε 7 χρόνια»

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις της Ν. Υόρκης έδωσαν την αφορμή για την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ. Ήταν ανάμεσα στις 7 χώρες που έπρεπε να οδηγηθούν στο χάος για να τεθούν υπό αμερικανικό έλεγχο. Το τελευταίο δεν πέτυχε.

Δυόμισι χρόνια μετά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράκ η χώρα βυθίζεται στο χάος. Τζιχαντιστές της πιο επικίνδυνης ισλαμιστικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας» συνεχίζουν την επέλασή τους, έχουν καταλάβει το 10% της ιρακινής επικράτειας ξεκινώντας από τη Μοσούλη και βρίσκονται μερικές δεκάδες χιλιόμετρα έξω από τη Βαγδάτη.