MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Η οικογενειοκρατικη διαπλοκή της σιωνιστικής ολιγαρχίας στην Ελλάδα.

Από το 1928 που Βενιζέλος και Ζαΐμης παρέδωσαν με νόμο την οικονομία της χώρας και την έκδοση νομίσματος στην ιδιωτική τράπεζα της "Ελλάδος" ...δηλαδή των Rothschild , έκτοτε γιοι και εγγονοί των υπουργών της κυβέρνησης Ben Selon ... 

έχουν δημιουργήσει ιδεολογικά "μαγαζιά" ώστε όλοι οι ψήφοι να μαζεύονται στα δικά τους χέρια κι έτσι να μην υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί οποιοσδήποτε θα μπορούσε να αλλάξει τους νόμους του 1928 που προστατεύουν ως κόρη οφθαλμού.

Φοροκαταιγίδα διαρκείας: Έξι φόροι μέσα σε ένα εξάμηνο!

Πικρά ραντεβού με την εφορία θα έχουν μέσα στους επόμενους έξη μήνες εκατομμύρια πολίτες, καθώς από το τέλος Ιουλίου, μέχρι το τέλος του έτους, θα πρέπει να καταβληθεί, ο φόρος εισοδήματος, η ειδική εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος, ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης, ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας του 2015.
Συνολικά, οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν 11 δισ. ευρώ.

Εξαφάνισαν την έκθεση του ΔΝΤ.

Του Γ. Δελαστίκ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η κυβερνητική επιχείρηση υποβάθμισης σε βαθμό «εξαφάνισης» της εξαιρετικά δυσάρεστης γι” αυτήν έκθεσης του ΔΝΤ...
Άκρως αποτελεσματικό αποδείχτηκε το κόλπο της μετάθεσης κατά τέσσερις μέρες της δημοσιοποίησης της έκθεσης – αντί για την Παρασκευή πριν από τον ανασχηματισμό μετακινήθηκε την Τρίτη μετά τον ανασχηματισμό. Με τη συνενοχή, φυσικά, και... των ΜΜΕ, το θέμα της έκθεσης του ΔΝΤ μόλις και μετά βίας εμφανίστηκε φευγαλέα την Τετάρτη και κατόπιν «ξεχάστηκε» σαν να μην υπήρξε!