MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Πολιτική κρίση» προαναγγέλλει ο Σόρος: Ως λύση θα παρουσιαστεί μια παγκόσμια εξουσία

Μετά την οικονομική κρίση «έρχεται» η πολιτική, όπως ακριβώς είχαμε εκτιμήσει στο άρθρο μας: Το «τέλος» της πολιτικής…

Αυτό ανακοίνωσε ο παγκοσμιοποιητής, George Soros και απ' ότι δείχνουν τα πράγματα ετοιμαζόμαστε για ραγδαίες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την λύση στην «πολιτική κρίση». η οποία θα προέλθει από την δικαιολογημένη πολιτική απαξίωση, θα δώσει εν αρχή μια παγκόσμια κυβέρνηση «συνεργασίας», σε όσες χώρες είνα αυτό δυνατό, η οποία επιδιώκεται να δώσει την θέση της σε ένα κέντρο εξουσίας, το οποίο θα στηρίζεται και επίσημα από πολυεθνικές.Θα πατήσουν πάνω στον φόβο της ακυβερνησίας, αφού σύμφωνα με τον Σόρος: Μετά την οικονομική κρίση ακολουθεί η πολιτική κρίση και η Ευρώπη κινδυνεύει.

Ερχετε κούρεμα καταθέσεων με οδηγίες ΔΝΤ!

Όσοι έχετε καταθέσεις και πιστεύετε στην εγγύηση του ΤΕΚΕ των 100.000 ευρώ, διαβάστε καλλίτερα το άρθρο 11 του νόμου 3746/2009 για το ΤΕΚΕ, που αναφέρει μια προς μια τις ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

Ποιές είναι οι έξι αρχές για το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ που προτείνει το ΔΝΤ να συζητηθούν στην προσεχή σύνοδο των G20 το Νοέμβριο 2014 !!! Οδηγίες για το πως θα γίνει ένα... ασφαλές bail in (ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ) σε τράπεζες χωρίς να κινδυνεύσει το σύστημα, δίνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην τελευταία ανάλυση του για τον τρόπο αναδιάρθρωσης του τραπεζικού συστήματος.

Σύμφωνα με το ΔΝΤ, οι αρχές θα πρέπει να έχουν στόχο μέσω του bail-in να απορροφηθούν οι πιθανές ζημίες χωρίς οι εμπλεκόμενοι να παράγουν οι ίδιοι συστημικό κίνδυνο, ως συνέπεια των οικονομικών απωλειών τους.

Πλησιάζει το τέλος του καθεστώτος στην Ελλάδα;

Ένα καθεστώς καταρρέει εξ αιτίας δύο παραγόντων. Είτε από επανάσταση και ανατροπή, είτε από διακοπή της χρηματοδότησής του. 

Το παρασιτικό καθεστώς που εξουσιάζει την Ελλάδα, δεν μπορεί πλέον να βρει χρήματα από το εξωτερικό με δανεισμό για να επιβιώσει. Έχει στραφεί λοιπόν αποκλειστικά στο εσωτερικό και στραγγίζει τον ελληνικό λαό με εξοντωτική και αντισυνταγματική φορολόγηση.

«Βρώμικο 89» ή όταν το ΚΚΕ κυβέρνησε με... ΝΔ


Ηταν σαν σήμερα, 1η Ιουλίου, αλλά πριν από ένα τέταρτο του αιώνα. Ηταν 1η Ιουλίου 1989, όταν η Ελλάδα εμβρόντητη άκουγε κάτι, μια μεγάλη είδηση, που την έκανε να μην πιστεύει στ' αυτιά της: θα σχηματιζόταν κυβέρνηση συνεργασίας της ΝΔ με το... ΚΚΕ!!!

Ελλάς Γκουέρνικα

H Ελλάδα δεν έχει Σύνταγμα, έχει Μνημόνιο.

Το Σύνταγμα δεν τηρείται, όχι μόνον απ’ την κυβέρνηση, αλλά εν τέλει κι απ’ τους Ελληνες (όλους όσοι νοιώθουν το καθήκον να το υπερασπίζονται), ενώ το Μνημόνιο τηρείται κατά γράμμα. Και αριθμούς. Το Σύνταγμα μαραζώνει και πεθαίνει, ενώ το Μνημόνιο ανανεώνεται και θεριεύει.