MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Θέλουν τελική λύση για την Ελλάδα

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ

Στο τέλος του Μεσαίωνα, οι άσπονδοι δυτικοί φίλοι μας, και σημερινοί «εταίροι» της Ε.Ε., άνοιξαν τα κελιά των άθλιων φυλακών τους και εξαπέλυσαν όλα τα καθάρματα, τους μαχαιροβγάλτες και θανατοποινίτες ενάντια στην Ρωμανία, δηλαδή την Ελλάδα, με την οποία είχε ταυτιστεί ήδη η παραπαίουσα βυζαντινή αυτοκρατορία. 

Ο Σαμαράς αποκαλεί «φανατικούς και λαϊκιστές» όσους δεν θέλουν να ξεπουλήσει τη χώρα!

«Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε φανατικούς, λαϊκιστές και δημιουργούς ψεύτικων εντυπώσεων στον ελληνικό λαό να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα για πρόοδο, δικαίωμα που περνά και μέσα από τις αποκρατικοποιήσεις» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στις αντιδράσεις για τη «μικρή ΔΕΗ» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Στρασβούργο, μετά τον απολογισμό των πεπραγμένων της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. στην Ευρωβουλή.

Το ελληνικό Απαρτχάιντ!

Του Άγη Βερούτη 

Ο Διαχωρισμός των Ελλήνων σε συστημικούς και μη (Απαρτχάιντ είναι ο Διαχωρισμός στη γλώσσα των Αφρικάανς), κρατάει πολλές δεκαετίες, ίσως και από την απαρχή του Νεοελληνικού κράτους. Ανάλογα με την πλευρά που βρίσκεται κάποιος, είναι είτε αποδέκτης της αναδιανομής από τους μη-έχοντες, είτε δότης προς τους έχοντες.

Έδιωξαν τον Θεοχάρη γιατί έβαλε χέρι σε …2,5 δισ. ευρώ!

Υποτίθεται ότι ο λόγος που η κυβέρνηση εξανάγκασε σε παραίτηση τον έως πρότινος γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη, με πενταετή θητεία, είναι ότι ήταν «ανάλγητος» στην παραγωγή εγκυκλίων και την εφαρμογή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης δημοσίων εσόδων (κατασχέσεις καταθέσεων, πλειστηριασμούς ακινήτων κ.λπ.).