MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Είναι το ΚΚΕ, ηλίθιε!

(Σ.Σ : Φίλε, το ΚΚΕ έχει τόση σχέση με τον κομμουνισμό , όση σχέση έχει και η Νέα Δημοκρατία... με την Δημοκρατία. Σχετικά με την τελευταία , ακόμα και οι φασίστες της Χ.Α. είναι λυκόπουλα μπροστά τους!.)

Όταν θα 'χουν πουληθεί τα πάντα και κάθε προσπάθεια ανατροπής της κατάστασης θα είναι πια σχεδόν αδύνατη, τότε θα έρθει το ΚΚΕ με ύφος Παΐσιου να πει: "είδατε που σας τα 'λεγα πως ο Καπιταλισμός δε διορθώνεται;"

Συγχαρητήρια. Τότε θα 'χει δικαιωθεί πάνω στο αίμα του ελληνικού λαού. Αλλά δε θα 'χει κάνει τίποτα για να το αποτρέψει. Τουναντίον μάλιστα, θα 'χει βάλει κι αυτό το χεράκι του, με την περίεργη έως ύποπτη στάση του.

Φοροκαταιγίδα 9 + 2 δισ. μέχρι το τέλος του έτους

Οι έξι φόροι που θα μας αδειάσουν τις τσέπες! 

Κάτι λιγότερα από 2 δις ευρώ το μήνα θα πρέπει να πληρώσουν οι πολίτες στην εφορία, με τη φοροκαταιγίδα που ξεκινά ήδη από αυτό τον μήνα. 

Έξι φόροι «φωτιά» που δεν μας τους έφεραν το πρώτο τρίμηνο του 2014 λόγω ..εκλογών και μας τους φόρτωσαν στο δεύτερο μισό του έτους. Πρόκειται για το σύνολο των μεγαλύτερων φόρων που προβλέπει ο φετινός προϋπολογισμός, αφού μιλάμε για φόρο εισοδήματος, για ενιαίο φόρο ακινήτων κ.α. 

Απίστευτο! Οι Γερμανοί έβαλαν διόδια στους δρόμους για τους Ευρωπαίους! Μόνο η Αρία φυλή δε θα πληρώνει

Σε μία απίστευτη ρύθμιση που ουσιαστικά αντιβαίνει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, προχώρησε το υπουργείο Μεταφορών της Γερμανίας καθώς αποφάσισε οι οδηγοί αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες, οι οποίοι χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο της Γερμανίας, να καταβάλουν ειδικά τέλη κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από το 2016 και θα αφορά όλα τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων.