MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Eurostat: Χάθηκε μια ολόκληρη "πόλη" Ελλήνων μέσα σε ένα έτος λόγω Μνημονίου

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

Mια ολόκληρη πόλη χάθηκε μέσα σε ένα χρόνο με την μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα το τελευταίο έτος λόγω Μνημονίου. Ο πληθυσμός της Ελλάδας από 11,062 εκατ. την 1η Ιανουαρίου 2013 μειώθηκε στα 10,992 εκατ. την 1η Ιανουαρίου 2014, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. 

Τα μνημόνια δεν απέτυχαν, αντιθέτως πετυχαίνουν το στόχο τους

Οι τροϊκανοί δεν είναι αφελείς κουτόφραγκοι. Γνωρίζουν ότι τα δάνεια που δίνουν στην Ελλάδα, πολύ δύσκολα θα επιστραφούν.

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν κάν να μπορέσει η Ελλάδα να τα επιστρέψει. Τα εξοντωτικά μνημόνια τα οποία επιβάλλουν στο εθελόδουλο πολιτικό σύστημα να υπογράφει, έχουν συγκεκριμένο στόχο. Την αρπαγή του όμορφου ευρωπαϊκού οικοπέδου που λέγεται Ελλάδα.

Αποκάλυψη: Το βούλευμα κόλαφος για την ΕΛΣΤΑΤ!

Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb - Απο τα πρώτα χρόνια που η χώρα εισήλθε στα μνημόνια και στα νύχια των αρπαχτικών που λιμαίνονται την παγκόσμια οικονομία το Newsbomb είχε αποκαλύψει το θολό σχέδιο με το οποίο μαγειρεύτηκαν διάφορα στοιχεία.

Σήμερα, αν και η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο, το Συμβούλιο Εφετών ξαναφέρνει την ανάκριση στην επιφάνεια και το Newsbomb σας παρουσιάζει το βούλευμα.