MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μας μισεί η Μέρκελ

Αποκάλυψη: Τι είχε πει σε γεύμα στο Λονδίνο με τον Σαρκοζί και τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ 

«Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό και λίγο πριν σκάσουν, να τους αφήνεις να πάρουν μια ανάσα. Και μετά ξανά το ίδιο...» - Αντίγραφο του Χίτλερ η γερμανίδα καγκελάριος
Η αποκάλυψη, από πολύ καλή πηγή, μιας συζήτησης που είχε γίνει σε φιλικό γεύμα πριν από δύο χρόνια στο Λονδίνο, με συνδαιτυμόνες τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον τότε γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ, δίνει την εξήγηση του μαρτυρίου της σταγόνας που ζει πέντε χρόνια τώρα ο ελληνικός λαός. 

Χ.Κλίντον: Η κατάρριψη του Boeing είναι ευκαιρία για να χτυπηθεί η Gazprom

Ομολογία-σοκ από την πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλιντο η οποία παρευρισκόμενη σε μιατηλεοπτική εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση είπε ότι η κατάρριψη του αεροπλάνου....

"Eίναι για την Ευρώπη η κατάλληλη ευκαιρία και συγκυρία για να ψάξει να βρει εναλλακτικές στη Gazprom και να πληγώσει τη ρωσική οικονομία και με αυτόν τον τρόπο και η Ευρώπη σε συνεργασία με εμάς (τις ΗΠΑ) να κάνει επιτέλους περισσότερα για να στηρίξει την κυβέρνηση Ποροσένκο." , ενώ συνέχισε λέγοντας ότι "παρακολουθούνταν από νωρίτερα" και φυσικά εννοούσε το Κίεβο, το οποίο του έδωσε και το μοιραίο σχέδιο πτήσης.

Η Βlackrock έχει την Ελλάδα πρώτη στη λίστα με τις χώρες που πάνε για χρεοκοπία!

Πρώτη στη λίστα με τις χώρες που αντιμετωπίζουν μεγάλες πιθανότητες χρεοκοπίας φιγουράρει η Ελλάδα σύμφωνα με το δείκτη κινδύνου της Blackrock η οποία λαμβάνει υπόψη της τα δημοσιονομικά στοιχεία της κάθε χώρας.
Eίναι δε και εκείνη που έχει ξεψαχνίσει τις ελληνικές τράπεζες!!!

Αντίθετα, η Νορβηγία θεωρείται η πιο ασφαλής χώρα, χάρη στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα χρέους, αλλά κι ένα θεσμικό πλαίσιο πολύ ισχυρό στην αποφυγή κινδύνων από χρηματοπιστωτικούς κραδασμούς. Γερμανία, Ολλανδία και Φινλανδία συμπληρώνουν ακολουθούν ενώ το αντίστροφο ισχύει για την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ιταλία και φυσικά την Ελλάδα.