MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Έξι στους δέκα συνταξιούχους ζουν στο όριο της φτώχειας

Στη δίνη των μνημονίων μαραζώνει το 60% των συνταξιούχων – Η συνολική μείωση στις συντάξεις έφτασε στο 40%

Κάτω από το όριο της φτώχειας βρίσκεται το 60% των συνταξιούχων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Άνθρωποι που πάλεψαν για μια ολόκληρη ζωή προκειμένου να απολαύσουν τους καρπούς αυτής της προσπάθειας με την πάροδο των χρόνων.

Oι ολέθριες συνέπειες της συνταγματικής εκτροπής

Του Γεώργιου Εμ. Δημητράκη

Η Πατρίδα μας έχει χρεοκοπήσει. Αυτό είναι κοινή διαπίστωση όλων μας, αλλά και των διεθνών αναλυτών. Παραληρούμε καθημερινώς για όλα αυτά που συμβαίνουν εις την χώρα μας, για όλα αυτά που καλείται τώρα ο πληρώσει ο καθένας μας.

Η αριθμομανία κατατρέχει όλους τους Έλληνες, η οποία όμως, δυστυχώς, έχει διαχωρίσει τους πολίτες σε δύο κατηγορίες: Σε αυτούς του πολιτικού συστήματος εξουσίας, οι οποίοι πιστοί και λάτρεις αυτού, αποφασίζουν αυθαίρετα δια αλλεπάλληλων και βάρβαρων νομοθετημάτων πόσα οφείλει να πληρώσει η άλλη κατηγορία: η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, η οποία επιλέγει ως εξιλαστήριο θύμα, και η οποία όμως εξαντλημένη από τα πολλαπλά εξοντωτικά μέτρα των ατιμώρητων του πολιτικού συστήματος εξουσίας δεν αντέχει άλλο πια. 

Τα τύμπανα του πολέμου με την Ελλάδα σε πλήρη σύγχυση. Το επερχόμενο σοκ

Του Μάκη Ανδρονόπουλου


Η Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και δραματικά αδύναμη μπροστά σε μια εξαιρετικά ρευστή και εύφλεκτη διεθνή κατάσταση.

Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν στην γειτονιά μας όλο και πιο έντονα και για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες, οι αναλυτές επανέφεραν το ενδεχόμενο ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος και η Ουάσιγκτον ζητάει νέα βάση στην Κρήτη για drones! 

Δεν πληρώνει χαράτσια κι απολύει υπαλλήλους η Νέα Δημοκρατία. Έδιωξαν και ανύπαντρη μητέρα

Απέλυσαν 10 υπαλλήλους. Απλήρωτοι 6 μήνες οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στη Συγγρού

Την αποκάλυψη ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πληρώνει το ενοίκιο και το χαράτσι των κεντρικών γραφείων της Συγγρού κάνει η εφημερίδα Το Άρθρο στο σημερινό κυριακάτικο φύλλο όπου αναφέρει ότι επί 6 μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.